Rotary a FC Chelsea uzatvorili partnerstvo, nasledovať budú hodinky

Michal Pindura 0 07.10.2013

Rotary a FC Chelsea uzatvorili partnerstvo, nasledovať budú limitované edície hodiniekŠvajčiarska hodinárska značka Rotary podpísala 4. októbra exkluzívnu sponzorskú zmluvu s anglickým futbalovým klubom FC Chelsea. Na základe kontraktu sa Rotary stane na štyri roky globálnym oficiálnym časomeračom londýnskeho klubu a stálica v tíme „The Blues“ Frank Lampard sa na rok ujme funkcie ambasádora značky založenej v roku 1895.

Na počesť podpisu zmluvy Rotary vyrobil dve špeciálne edície hodiniek venované FC Chelsea. Zatiaľ neuvedené limitované vydania, ktoré sa budú predávať cez pripravovanú internetovú stránku, by mali konštrukčne vychádzať z modelov Revelation. Použitie hodiniek s otočným vnútorným segmentom púzdra naznačuje titulná fotografia uverejnená na facebookovej stránke výrobcu vlastneného po štyri generácie rodinou Dreyfuss. Z dostupných informácií je zrejmé, že futbalový model by sa nemal zaobísť bez loga s modrým levom na ciferníku a odkazu na víťazstvo vo vlaňajšom ročníku Ligy majstrov.

Výkonná riaditeľka Rotary Watches Limited Victoria Campbell na margo podpisu dohody poznamenala, že obe strany spája úspešné pôsobenie na medzinárodnej scéne, ktoré by sa vzniknutým partnerstvom mohlo s ohľadom na spoločné hodnoty ďalej rozvíjať. Podľa jej slov si Rotary od kontraktu sľubuje otvorenie dvier na trh juhovýchodnej Ázie, kde má Chelsea silnú fanúšikovskú základňu.

Šéf exekutívy klubu zo Stamford Bridge Ron Gourlay vyzdvihol najmä skutočnosť, že Chelsea až doteraz neuzavrela zmluvu so žiadnou hodinárskou spoločnosťou a zároveň oznámil, že dlhoročná opora tímu Frank Lampard bude osobou, ktorá bude cez rolu veľvyslanca budovať vzájomné dobré vzťahy.

Zdroj: Rotary, www.chelseafc.com

Pridať komentár

Komentáre (0)

Zatiaľ žiadne.