Neaktívny

Tento produkt je momentálne nedostupný. V prípade záujmu nás kontaktujte na podpora@irisimo.sk alebo pomocou kontaktného formulára. Preveríme dostupnosť a budeme vás kontaktovať.

Mohlo by Vás zaujímať:

Základné vlastnosti

Značka HUAWEI
Kolekcia HUAWEI WATCH GT 3 PRO
Model 55028834
Záruka 2 roky
Farba strieborná
Napájanie bezdrôtové nabíjanie
Vodotesnosť 100M/10ATM
Sklíčko zafírové
Kompatibilita IOS / Android
Displej dotykový / AMOLED
Jazyk aplikácie EN / DE / SK / CZ / HU / PL / FR / ES / IT / HR / SL / BG / ET / FI / EL / LT / LV / RO / SV
Podporované satelitné systémy GPS / GLONASS / Beidou / Galileo / QZSS
Určenie pánske
Typ smart
Rozlíšenie obrazovky 466x466 px
Kapacita batérie 530 mAh
Športové režimy > 100
Výdrž batérie - štandardný režim (dni) 14

Náramok

Materiál titán
Šírka remienka 22 mm
Dĺžku náramku upravíme zadarmo
Ako správne odmerať obvod zápästia?

Puzdro

Materiál keramika / titán
Tvar okrúhle
Priemer 46,6 mm
Hrúbka 10,9 mm

Balenie

  • originálne balenie HUAWEI
  • oficiálna záruka

Funkcie

stopky, Barometer (260 / 1.100 hPa), Búrkový alarm, Denný alarm, Fázy mesiaca, GPS navigácia, Grafy prílivu a odlivu, kalorimeter, Kompas, krokomer, predpoveď počasia, Recovery Time (čas na zotavenie), režim potápania, smart hodinky, Výškomer, Music Control, Monitor spánku, Notifikácie, Prispôsobiteľný dizajn ciferníka, Upozornenie na pitný režim, Upozornenie na nečinnosť, Tréningové funkcie, Tréningové analýzy, Meranie srdcovej aktivity, VO2 MAX, Meranie stresu, Meranie okysličenia krvi, Meranie telesnej teploty, Športové režimy, Meranie EKG, Bluetooth volanie, Dychové cvičenia, Route back, Golfový tréner
Podrobný popis funkcií

Prečo nakupovať na IRISIMO

  • autorizovaný záručný a pozáručný servis
  • kamenná predajňa - odberné miesto
  • vlastný sklad
  • profesionálne zaškolený personál
  • na trhu pôsobíme takmer 20 rokov
  • expresné dodanie
  • skrátenie náramku zadarmo
  • sme obchod overený zákazníkmi
  • gravírovanie a darčekové balenie
  • venovanie zadarmo
  • jednoduchá výmena a vrátenie tovaru
  • bonusové služby na vybrané produkty zadarmo
  • exkluzívny tovar v ponuke
  • bezpečné online platby
why_us

Podrobný popis funkcií

Materiál puzdra: keramika

Hlavnou výhodou keramiky je jej vysoká tvrdosť a farebná stálosť. Je tvrdšia ako ušľachtilá oceľ, a preto má veľmi vysokú odolnosť voči poškriabaniu. Je antialergická, a preto vhodná pre všetkých so zvýšenou kožnou citlivosťou. Jej hlavnou nevýhodou je jej krehkosť - pri silnom náraze môže dôjsť k jej nalomeniu.

Materiál puzdra: titán

Titán neobsahuje prídavné látky ako nikel a olovo, je vhodný pre alergikov. Nespôsobuje žiadne negatívne reakcie s pokožkou. Je tvrdý, farebne stály a veľmi ľahký.

Napájanie: bezdrôtové nabíjanie

Materiál náramku: titán

Titán neobsahuje prídavné látky ako nikel a olovo, je vhodný pre alergikov. Nespôsobuje žiadne negatívne reakcie s pokožkou. Je tvrdý, farebne stály a veľmi ľahký.

stopky

Stopky umožňujú merať časové úseky.

Barometer (260 / 1.100 hPa)

Špeciálny senzor meria tlak vzduchu a namerané hodnoty sú zobrazené na dispeji hodiniek. Merací rozsah je 260/1100 hPa. Jednotka zobrazenia je 1hPa. Na displeji je zobrazený aj graf atmosferického tlaku. V grafe sú zmeny zaznamenané automaticky v pravideľných intervaloch. Podľa zmien v grafe ľahko určíte zmenu počasia.

Búrkový alarm

V prípade náhlej zmeny atmosferického tlaku hodinky zvukovým signálom upozornia na riziko blížiacej sa búrky.

Denný alarm

Alarm se opakuje každý deň v zadaný čas.

Fázy mesiaca

Táto funkcia zobrazuje aktuálnu fázu mesiaca. Aktuálna fáza je zobrazená pomocou špeciálnej ikony na digitálnych alebo malým ciferníkom na analógových (ručičkových) hodinkách.

GPS navigácia

Hodinky sú vybavené GPS navigáciou.

Grafy prílivu a odlivu

Na dislpleji hodiniek je zobrazený aktuálny stav prílivu a odlivu pomocou jednoduchého grafu. Toto zobrazenie vychádza z aktuálnej fázy mesiaca. Zadaním zemepisnej šírky a dĺžky v oblasti, v ktorej sa nachádzate tak ľahko zistíte aktuálny stav.

kalorimeter

Hodinky vypočítajú spotrebu kalóriu pri cvičení.

Kompas

Kompas v hodinkách zobrazí sever a ostatné svetové strany. Na displeji navyše zobrazí uhol smeru k cieľu od 0 - 359 stupňa. Rozlíšenie/presnosť zobrazenia je 1 stupeň. Kompas by mal byť povinnou výbavou pre všetkých dobrodruhov, vyznávačov turistiky a outdooru.

krokomer

Senzorová športová funkcia využívajúca zabudovaný trojosový akcelerometer. Počítadlo krokov je možne spustiť manuálne, alebo sa spustí automaticky pri zaznamenaní chôdze alebo behu. Na displeji sa zobrazuje celkový počet krokov a počet krokov za hodinu, pričom k dispozícii je nastavenie cieľovej hodnoty od 1000 do 50 000 krokov, ktorej dosiahnutie je sprevádzané zvukovým upozornením. Na ciferníku hodiniek je indikovaný tiež priebeh chôdze s upozornením pri nedostatočnej aktivite.

predpoveď počasia

Hodinky vedia na základe zmien atmosferického tlaku predpovedať počasie na najbližších pár hodín.

Recovery Time (čas na zotavenie)

Čas na zotavenie je určitý odhad, ako dlho po zaťažení bude trvať vášmu organizmu obnovenie síl do úplného zotavenia a kedy budete pripravený na zaťaženie pri plnej intenzite v rámci vašej úrovne telesnej zdatnosti. Čas vychádza z dĺžky a intenzity zaťaženia a ďalej z naakumulovanej celkovej únavy z predchádzajúcich tréningových jednotiek. Čas na regeneráciu síl vychádza z údajov jednotlivých tréningových jednotiek a berie do úvahy aj skutočnosť skoršieho tréningu ešte pred úplným zotavením organizmu.

režim potápania

Hodinky umožňujú zaznamenať čas ponoru, hĺbku ponoru, čas strávený pod vodou a podobne.

smart hodinky

Hodinky prostredníctvom bluetooth spárujete so zariadeniami bežiacimi na systémoch Android aj iOS.

Výškomer

Barometrické čidlo zaznamenáva atmosferický tlak a na jeho základe prepočítava nadmorskú výšku. Výškomer dokáže zmerať výšku až do 10 000 metrov nad morom.

Music Control

S hodinkami máte kedykoľvek a kdekoľvek okamžitý prístup k svojej obľúbenej hudbe. Stlačte tlačidlo prehrať a ponorte sa do tónov, ktoré ovplyvnia vaše myšlienky, pocity a aktivitu.

Monitor spánku

Po aktivovaní sleduje a zaznamenáva vybrané telesné funkcie počas spánku. Na základe uložených dát z pohybového senzora a senzora tepovej frekvencie je možné v aplikácii analyzovať priebeh a kvalitu spánku, ako i odhaliť približnú príčinu rannej únavy.

Notifikácie

Smart hodinky sú schopné vás zvukovým signálom upozorniť na prichádzajúcu správu alebo udalosť. Notifikácie je možné nastaviť pre sociálne siete, SMS, e-mail, aplikácie, kalendár a budík.

Prispôsobiteľný dizajn ciferníka

Meňte vzhľad ciferníka jednoducho a rýchlo. Možnosti sú prakticky neobmedzené a je len na vás, či použijete vašu obľúbenú fotku alebo dizajn ciferníka luxusných hodiniek.

Upozornenie na pitný režim

Hodinky vás v pravidelných intervaloch upozorňujú na potrebu hydratovania organizmu, čím zabezpečia optimálne podmienky pre tréningový proces.

Upozornenie na nečinnosť

Na základe údajov prijatých zo senzorov pohybu hodinky upozorňujú na potrebu vykonávania aktivity, tak, aby ste dosiahli naplánovaný energetický výdaj.

Tréningové funkcie

Komplexná sada užitočných funkcií zahŕňa zobrazenie prejdenej vzdialenosti, rýchlosti, tempa pohybu a množstva ďalších hodnôt vypočítaných na základe kombinovania údajov získaných z GPS a akcelerometra. Funkcie poskytujú prehľad o čase (uplynutý čas, čas na kolo, dĺžka kola, priemerná rýchlosť), nadmorskej výške (kumulatívny výstup, kumulatívny zostup, rýchlosť výstupu/zostupu), spálených kalóriách a srdcovej frekvencii.

Tréningové analýzy

Zobrazenie pokročilých dát o tréningu vrátane stavu cvičenia, priebehu a napredovania fitnes aktivity, vývoja zaťaženia tréningom, VO2MAX a výpočtu približného času na regeneráciu organizmu.

Meranie srdcovej aktivity

Pomocou zabudovaného optického senzoru je monitorovaná srdcová aktivita až do maximálnej hodnoty 220 úderov za minútu. Zaznamenávať a zobraziť je možné momentálnu tepovú frekvenciu, ktorá je podkladom pre nastavenie cieľovej frekvencie, vyhodnotenie minimálnej a maximálnej frekvencie, grafickú indikáciu zóny aktuálnej frekvencie a graf priebehu srdcovej činnosti.

VO2 MAX

VO2 MAX, alebo aj maximálna rýchlosť spotreby kyslíka je jeden z najdôležitejších ukazovateľov aeróbnej výkonnosti. Uvádza sa ako relatívna rýchlosť, ktorá udáva množstvo kyslíka spotrebovaného v mililitroch na kilogram telesnej hmotnosti za minútu. Čím je hodnota vyššia, tým viac kyslíka sa dostane do svalov. 

Meranie stresu

Meranie okysličenia krvi

Meranie telesnej teploty

Športové režimy

Meranie EKG

Skontrolujte si, ako pracuje vaše srdce. Funkcia EKG využíva kombináciu optického senzora a elektrokardiogramu. Proces merania trvá približne 30 sekúnd. Graf so zaznamenanou srdcovou činnosťou môžete si prehliadnuť v pripojenom smartfóne.

Bluetooth volanie

Uskutočňujte alebo prijímajte hovory priamo z vašich hodiniek. Vďaka integrovanému reproduktoru a mikrofónu hodinky nahradia bezdrôtové hands-free a vy tak máte voľné ruky a môžete sa plne sústrediť na činnosť, ktorú práve vykonávate.

Dychové cvičenia

Zmiernite napätie a znížte úroveň stresu. Spustite dychové cvičenia, riaďte sa pokynmi na displeji hodiniek a dostaňte sa opäť do pohody.

Route back

Po spustení funkcie Route back na začiatku tréningu alebo vychádzky v prírode, hodinky zaznamenajú trasu, ktorú ste prešli, a po dosiahnutí cieľa vás spoľahlivo povedú späť na miesto, odkiaľ ste vyrazili.

Golfový tréner

Vodotesnosť: 100M/10ATM

Hodinky s označením vodotesnosti 100M/10ATM sú určené pre plávanie a šnorchlovanie, bez potápania s dýchacím prístrojom. 100M/10ATM označuje stupeň vodotesnosti štandardizovaný normou ISO 6425. ISO testy zahŕňajú striedanie teplôt, hĺbky, tlaku (vody, vzduchu) po rôzne dlhý čas v pokoji a pri manipulácii s operatívnou časťou hodiniek.

Sklíčko: zafírové

Zafírové sklíčko hodiniek má pôvod v laboratóriu a vzniklo tavením oxidu hlinitého (Al2O3) za prítomnosti vodíka a kyslíka pri teplote 2000°C. Po vykryštalizovaní do korundovej “hrušky” je narezané a ďalej spracovávané do požadovaného tvaru a veľkosti. Zafírové sklíčko je najtvrdšie sklíčko používané v hodinkách. V stupnici tvrdosti minerálov by bolo na druhom mieste za diamantom, je možné ho poškriabať prakticky len diamantom. Jeho jedinou nevýhodou je krehkosť.

Tento produkt nie je zdravotnícka pomôcka a nie je určený na diagnostiku, liečbu alebo prevenciu akéhokoľvek ochorenia. Zaznamenané údaje a výsledky monitorovania sú len orientačné.

Zákazníci odporúčajú náš obchod

Nadpriemerná spokojnosť nám zaistila zlatý certifikát HEUREKA Overené zákazníkmi


100%
Veľký výber
Dobré ceny
Bol to môj prvý nákup, určite nie posledný. Hľadala som konkrétnu vec, našla som ju len tu. Dodanie expresné.
Overený zákazník
100%
dokonale prehľadný eshop s výborným filtrovaním produktov
Eshop má široký sortiment a je naozaj výborne zostavený,ceny fajn,platobné metódy v pohode,určite tu nakúpim aj inokedy.
Overený zákazník
100%
Prehľadný a elegantný e-shop.
Priaznivé ceny (hodinky boli o približne 15 € lacnejšie ako na oficiálnej medzinárodnej stránke značky).
Kvalitný servis.
Podrobná komunikácia zo strany predajcu.
IRISIMO som si vybrala najmä na základe dobrých recenzií, ktorým dávam po nákupe rada za pravdu. Oceňujem prehľadnú stránku, ktorá obsahuje aj pravítko a návod, ako si vybrať správnu veľkosť remienka hodiniek, servis zahrňujúci okrem iného jeho skrátenie a komunikáciu zo strany obchodu, v akom stave sa nachádza vybavovanie mojej objednávky (ktorá je taká podrobná, až som chvíľami bola zmätená – najskôr mi prišlo oznámenie, že objednávka sa pripravuje na expedíciu, potom, že tovar je objednaný u dodávateľa a napokon opäť, že sa pripravuje na expedíciu :-)). Celkovo som spokojná, tovar dorazil v poriadku (hoci ak si dobre spomínam, pri objednávke bola spomínaná kratšia dodacia lehota, ale je možné, že sa mýlim) a robí mi veľkú radosť.
Overený zákazník
100%
Super obchod
Skvelá komunikácia
Rýchle dodanie tovaru
Overený zákazník

Ohodnotiť tento produkt

Zatiaľ žiadne hodnotenia.

Mám otázku k produktu

Zatiaľ žiadne otázky.

Kupujúci je oprávnený odstúpiť od kúpnej zmluvy bez udania dôvodu v súlade s ust. § 7 a nasl. Zákona č. 102/2014 Z.z. o ochrane spotrebiteľa pri predaji na diaľku v lehote 14 dní od prevzatia tovaru.
* Presné podmienky vrátenia a výmeny nájdete v sekcii: VRÁTENIE A VÝMENA

To však nie je všetko! Na IRISIMO.sk môžete zakúpený tovar vrátiť až počas 12 mesiacov od jeho kúpy.
Chcem vedieť viac. Podmienky pre vrátenie tovaru do 12 mesiacov.

Odporúčané príslušenstvo