Adidas Melbourne ADH9040 Limited Edition – všetko najlepšie, trojlístok

Michal Pindura 0 18.06.2012

Je to už 40 rokov, čo Adidas prvýkrát označil svoje produkty notoricky známym trojlístkom. V roku 1972 vedeniu značky skrsla myšlienka na grafické vyjadrenie triumvirátu hodnôt, ktorými sa Adidas odjakživa riadi – kreativity, originálnosti a pravosti. Trojlístok sa časom ukázal ako ideálny, ľahko zafixovateľný symbol. Adidas odvtedy stihol vyrásť až na súčasného módneho a športového Goliáša.

Adidas Melbourne ADH9040 Limited EditionAdidas Melbourne ADH9040 Limited Edition, detail razeného ciferníka

Jednou z foriem osláv míľnika v histórii značky je uvoľnenie limitovanej 500 kusovej edície Adidas Melbourne ADH9040 Limited Edition. Hodinky koncepčne vychádzajú z kolekcie Melbourne. Z nej si požičali priemer púzdra, otočnú lunetu, minerálne sklíčko i tvary segmentov ciferníka. Potreba odlíšiť spomienkové vydanie sa premietla do celozlatej PVD povrchovej úpravy a do hydraulickým lisom razeného ciferníka.

Hodinky sú vodeodolné do 50M, čiže proti letným radovánkam v bazéne nebudú protestovať. Kráľovskou zlatou a štítkom s poradovým číslom na vás zase pritiahnu pohľady i v serióznejšej spoločnosti. V Británii sa Adidas ADH9040 predávajú za 350 libier.

Zdroj: www.shadestation.co.uk

Pridať komentár

Komentáre (0)

Zatiaľ žiadne.