Ako by mali vyzerať detské hodinky? Nevymýšľajte, nechajte to na značku Disney

Michal Pindura 1 05.08.2015

Ako by mali vyzerať detské hodinky? Nevymýšľajte, nechajte to na značku DisneyVidí sa vaša dcérka v šľachetnej Anne z rozprávky Frozen alebo váš malý šibal doma derie koberce autíčkami pri pretekoch s Bleskom McQueenom zo série Cars? Ak navyše vy sami chcete, aby si vaši prázdninujúci školáci pestovali zodpovednosť a získali správne časové návyky zábavnou formou, máme niečo presne pre nich – a zároveň pre vás. V dostatočnom predstihu pred novým školským rokom sme rozšírili sortiment detských hodiniek o značku Disney.

Disney o svojich hodinkách hovorí, že každý okamih premenia na magický moment. A je to tak. Buďte si istí, že vaša ratolesť z nich nebude vedieť odtrhnúť oči. Detsky veselé modely, ktorých ciferníky zdobia vyobrazenia známych postáv z kreslených filmov a hviezd projektov štúdií Walta Disneyho, sú skvelým tipom na darček. Menšie dievčatá očarí Mickey a Minie Mouse, princezné Elsa a Anna. Väčšie slečny osloví Violetta z rovnomenného Disneyho seriálu. Chlapcom zase spravia radosť športovejšie vyzerajúce modely s pretekárskymi a leteckými motívmi.

Hodinky.sk | Detské hodinky Disney 

Disney veľmi dobre vie, ako si deti získať. Vybrané dievčenské hodinky s trblietavými koženými remienkami a vsadenými ligotavými kamienkami sú presne tým, čim sa malé parádnice budú chváliť pred kamarátkami. Chlapci sú na tom úplne inak. S ružovou u nich nepochodíte. Zato čierna, červená a žltá sú farby, ktoré žiadny budúci závodník neodmietne a nebude sa za ne hanbiť.

Špecialitou hodiniek Disney sú zreteľne označené ručičky. Všimnite si, hodinová a minútová ručička na sebe nesú príslušné nápisy, vďaka ktorým si dieťa nikdy nepomýli hodiny s minútami, a to ani vtedy, ak náhodou prehliadne ich rozdielnu dĺžku.

Všetky hodinky Disney v našej ponuke sú licencované originály. To, že sú určené na detské zápästie, neznamená, že nebudú kvalitné. Práve naopak. Pri voľbe materiálov bol braný zreteľ na citlivosť detskej pokožky a tiež na dôkladné opracovanie ostrejších hrán. Aj preto sú hodinky Disney vhodné pre deti od troch rokov. O kvalite svedčí takisto použitie japonských trojručičkových quartz strojčekov.

Pridať komentár

Komentáre (1)

Ivana Prosím vás daju sa o jednať ?