Casio BABY-G – Hit leta 2011

Michal Pindura 0 13.06.2011

Logo Casio BABY-GPokračovanie sezónnej edície „Hit leta 2011“ sa bude niesť v duchu priesvitnosti až priehľadnosti, žiarivých odleskov, nekonvenčných farieb a neposednosti. Po prečítaní úvodnej vety by sa mohlo zdať, že sa z magazínu o hodinkách stal dámsky časopis. Keď sa však veta rozvije o vodotesnosť, odolnosť, množstvo funkcií a zvučné meno, nejednému z vás napadne Casio BABY-G.
CASIO BG 169R-4

Už od osemdesiatych rokov minulého storočia, kedy hodinárska spoločnosť Casio rozšírila výrobu o hodinky určené ženám, ktoré chceli vynikať v oblastiach dovtedy ovládanými mužmi, je BABY-G synonymom pre rezistentnú atraktivitu.

CASIO BG 1300MB-1 Bestsellerom leta má ambíciu stať sa celý zástup hodiniek BABY-G. Modelom CASIO BGD 100-7A počnúc a modelom CASIO BGA 200-4E2 končiac. Každý z nich je pripravený na aktívny život. V žiadnom prípade sa nezľaknú špliechania vody, neuhnú pred nárazmi. Minerálne sklíčko vydrží bez ujmy aj drsnejšie zaobchádzanie. Cestovateľkám sa neraz hodí svetový čas priamo na zápästí, bez potreby vyberať z batoha mobil. Funkcie ako stopky, budík, časovač a predprogramovaný kalendár patria do povinného etalónu BABY-G. Samozrejmosťou je tiež podsvietenie, o ktoré sa postará buď LED dióda, alebo elektroluminiscencia.

Ak vás predošlé riadky presvedčili tom, že ste adeptka na nosenie Casio BABY-G, v internetovom obchode www.eirisimo.sk si isto vyberiete.

Pridať komentár

Komentáre (0)

Zatiaľ žiadne.