Casio sa opäť zalieča ženám. Novinky Casio Sheen ponúknu zmyselný dizajn a nečakanú funkčnosť

Michal Pindura 0 12.06.2016

Casio sa opäť zalieča ženám. Novinky Casio Sheen ponúknu zmyselný dizajn a nečakanú funkčnosť

Dávno pominuli časy, kedy značka Casio holdovala len technológiám a tvrďáckym vlastnostiam. Za poslednú dobu sa nás japonský výrobca hodiniek snaží presvedčiť, že ženy – zákazníčky sa pre neho stávajú čoraz dôležitejšie. Svedčí o tom ponuka dámskych modelov, ktorá nielenže získava na početnosti, ale hlavne je na nej vidieť, ako Casio stále lepšie chápe potreby nežnejšieho pokolenia a ovláda aj tie nuansy ženského vkusu, ktoré pre jeho návrhárov boli ešte pred pár rokmi španielskou dedinou.

Po príklady netreba chodiť ďaleko. Stačí si otvoriť stránku www.sheen-watches.eu (alebo našu ponuku) venovanú čisto dámskej kolekcii Sheen. Takto si predstavujeme dobre vyzerajúce hodinky schopné trendovým dizajnom a tiež ponúkanými funkciami súperiť s uznávanými módnymi značkami. Nie sú to žiadne krížence na pomedzí športu a elegancie, ale rýdzo elegantné kúsky s malými náznakmi toho, že Casio je skrátka macher na všetko, čo sa točí okolo časomerných zručností.

CASIO SHE 3045L-7A

Presne v duchu predošlých viet je zostavená trojica noviniek zo série Classic: Casio Sheen SHE 3045L-7A, SHE 3044D-7A a SHE 3044D-4A. Už na prvý pohľad je zrejmé, akými zbraňami si budú získavať náklonnosť a srdcia žien. Hneď z kraja možeme menovať krásne premenlivý perleťový ciferník, na ktorom sú v miestach číslic uložené brúsené krištáliky od svetoznámej rakúskej firmy Swarovski.

CASIO SHE 3044D-7A

Každý z aktuálnych modelov má eminentný záujem na tom, aby si v ňom jeho budúca majiteľka našla to, čo zapasuje do jej momentálneho outfitu, nálady, prípadne celkového štýlu obliekania. Dve verzie s článkovými oceľovými náramkami (SHE 3044D-7A a SHE 3044D-4A), ktoré umožňujú výber medzi ružovým a naturálne sfarbeným perleťovým ciferníkom, boli kvôli osloveniu širšieho spektra zákazníčok doplnené variantom so snehobielym koženým remienkom.

Čo sa týka rozmerov a materiálov, výbava hodiniek je vzácne zhodná. Vo všetkých vyhotoveniach budú dámske zápästia ozdobené fashion doplnkom z leštenej nehrdzavejúcej ocele, ktorého priemer 35 mm i hrúbka 9,9 mm patria do strednej veľkostnej kategórie. V pomyselnom strede (medzi akrylovými a zafírovými) sa nachádzajú použité minerálne sklíčka a tiež pre tento typ hodiniek akurátna odolnosť voči vode 50M/5ATM.

CASIO SHE 3044D-4A

Na Casiu si vážime, že tam, kde niektoré iné značky považujú tvorbu hodiniek za ukončenú, pridáva jednu čerešničku za druhou. Ak hádate, že hovoríme o funkciách, máte bod za správne uvažovanie. Novinky osadené quartz strojčekom 5471 sa môžu pochváliť graficky detailne spracovaným indikátorom lunárnych fáz na pozícii šiestej hodiny, ručičkovým „pointer“ dátumom a zobrazením mesiaca a dňa v týždni v samostatných okienkach. Najlepšie na tom celom je, že ani komplexnosť dátumu neubrala hodinkám nič z ich ženskosti.

Modely Casio Sheen SHE 3045L-7A, SHE 3044D-7A a SHE 3044D-4A máme skladom, pripravené na okamžité odoslanie.

Pridať komentár

Komentáre (0)

Zatiaľ žiadne.