Casio verí ružovej ako nikdy doteraz. Videli ste už cukríkové G-Shocky?

Michal Pindura 0 18.11.2015

Casio verí ružovej ako nikdy doteraz. Videli ste už cukríkové G-Shocky

Je vari Valentín alebo máj? Kdeže! To len Casio pustilo ružovú tam, kde sa doteraz nikdy nedostala. Už pri oficiálnej premiére dámskej kolekcie S, ktorou japonská značka zjemnila dovtedy tvrďácky, čisto pánsky modelový rad G-Shock, sa šuškalo, že šetrenie s farbami bude tým posledným, čo môžeme od firemných dizajnérov čakať. Septembrovým uvedením štvorčlennej „ružovej hliadky“ GMA S110MP však Casio na kusy roztrhalo zažité predstavy o tom, ako by mali vyzerať G-Shocky.

Kto si ale myslí, že inžinieri sa pri navrhovaní dámskych noviniek nechali obmäkčiť farbou, pre ktorú sa ružové kvarteto stalo tohtoročným symbolom pochodu proti rakovine prsníka AVON 39 THE WALK TO END BREAST CANCER NEW YORK, je na veľkom omyle. Chcete hodinky Casio prispôsobené nežnejšiemu pohlaviu aj iným, než farbou oceľovo živicového púzdra a remienka? Nech sa páči, pre vás máme v ponuke modely BABY-G. Ak sa nazdávate, že ste vyzreli na nosenie funkciami nabitého doplnku s rozmermi 49 x 45,9 x 15,8 mm, a odtieňmi ružovej plánujete len vyjadriť, že ste žena, potom sa nemusíte uspokojiť s málom. Môžete mať veľa…hoci v ružovej.

Ružové hodinky Casio G-Shock, modely GMA S110MP-4A1 a S110MP-4A2

Čo to presne znamená? V skratke povedané, dostanete každú jednu vysoko cenenú vlastnosť, každú jednu funkciu, akými sa mohli ešte donedávna chváliť len muži s mohutnými G-Shockmi na zápästí. Vyrovnať sa im môžete hodinkami, ktoré sú odolné voči magnetickým poliam, vďaka vodeodolnosti 200M/20ATM sa nezľaknú potápania s dýchacími prístrojmi a ich konštrukciu so zapusteným minerálnym sklíčkom nevyvedú z miery ani silné nárazy.

Ružové hodinky Casio G-Shock, modely GMA S110MP-4A3 a S110MP-7A

V ľahučkých, iba 56 gramov vážiacich novinkách Casio GMA S110MP-4A1, GMA S110MP-4A2GMA S110MP-4A3 a GMA-S110MP-7A sa nájde nejedna technickejšie založená žena. K dispozícií sú funkcie ako automatické podsvietenie analógovo-digitálneho LCD displeja, stopky s presnosťou na tisícinu sekundy, päťnásobná alarm, nastaviteľné hodinové signály, časovač s kapacitou 24 hodín, svetový čas v 48 mestách či kalendár predprogramovaný do roku 2099.

Kojenecká ružová, fuksiová, karafiátová ružová… Farby možno svedčia o inom, no Casio modelmi GMA S110MP nijako nepoľavilo z filozofie série G-Shock. Novinky sú inovatívne a všemožne odolné. Navyše, konečne nemusíme „géčka“ brať len ako športové príslušenstvo. Odteraz im právom patrí aj označenie športový módny doplnok.

Pridať komentár

Komentáre (0)

Zatiaľ žiadne.