Červená hodinkám pristane. Doprajte si silu a temperament aj vy

Michal Pindura 0 14.05.2017

Červená hodinkám pristane. Doprajte si silu a temperament aj vy

Čo vo vás evokuje červená farba? Podľa odborníkov na koloriku je to odvaha, nekompromisnosť a sila. Na jej nosenie v podobe oblečenia alebo doplnkov sa však necíti každý, čo je podľa nás škoda. Červená je síce stále pre mnohých tabu, no na jej sofistikovanosť a za určitých okolností aj sexi vyžarovanie sa nechytá žiadna iná farba.

Doplnky červenej farby sú zárukou vzplanutia pomyselného ohňa vo vašom šatníku. Platí to zvlášť v prípade, že na seba chcete strhnúť pozornosť a zo svojho outfitu plánujete spraviť módne vyhlásenie, ktoré budú počuť (alebo skôr vidieť) všetci naokolo. Ak sa pri hľadaní možností, ako nosiť červenú farbu obrátite na hodinky, vaša dôvera sa vám vráti hneď niekoľkonásobne:

1.) získate v nich výnimočný doplnok
2.) zistíte, že si svoju úlohu brilantne zastanú od deviatej do piatej počas pracovného týždňa
3.) so šarmom s nimi zvládnete aj slávnostné príležitosti
4.) ukážete nimi, že máte na viac, než len na priemernosť

Červené hodinky do práce

Uznávame, s červenou to na pracoviskách nemusí byť vždy jednoduché. Avšak, do našich uší sa zatiaľ nedoniesla zvesť, že by s nimi mali zamestnávatelia problém. Dokonca ani tí najprísnejšie zviazaní firemným dress kódom zvyčajne voči starostlivo vybraným modelom s umne akcentovanými detailmi neprotestujú.

GANT PARK HILL II MID GT042001

Hoci červená vie pekne dráždiť (býk a červená plachta nech slúži ako príklad) vo forme, akú ukazujú dámske hodinky Gant Park Hill II Mid GT042001 má na starosti predovšetkým vyvažovanie a potláčanie chladivého dojmu, ktorý by mohlo vyvolať lesklé oceľové púzdro v kombinácii so strieborno-šedým ciferníkom.

FESTINA MULTIFUNCTION 16994/3

Pokiaľ si to podmienky vyžadujú, červená vie váš zovňajšok perfektne sprofesionalizovať. Hlbšie vínové tóny koženého remienka hodiniek Festina Multifunction 16994/3 sú podporené distingvovaným matne čiernym púzdrom, ktorého priemer 41 mm má veľmi blízko k pánskemu ideálu. Bokom od zachovania dekóru nestojí ani tmavý ciferník s „burgundy“ orámovaním subciferníkov.

Červené hodinky ako súčasť ležérnych outfitov

Nemáte dnes namierené do kancelárie? Nechajte červenú vyniknúť naplno. S priateľmi na obede alebo na prechádzke mestom môžete byť oveľa odviazanejšia. Tmavým džínsom a ľahkým svetríkom z úpletu polichotíte legendárnym dizajnom hodiniek Mondaine A669.30305.11SBC. Švajčiarska kvalita sa v nich snúbi s okamžite rozpoznateľným nadčasovým ciferníkom, ktorému dominuje sekundovka v tvare lízanky.

MONDAINE A669.30305.11SBC

Pánom sa s červenou môžu spájať športové výkony či rýchle športové autá. Naším tajným tipom, ako s červenými hodinkami odprezentujete vašu energiu, je chronografový model Certina DS Podium Big Size C001.639.97.057.02. Racingový špeciál s extrémne presným quartz strojčekom, ľahkým hliníkovým púzdrom a ohybným kaučukovým remienkom je stavaný na tie aktivity, v ktorých o výhre alebo porážke dokáže rozhodnúť jediná sekunda.

CERTINA C001.639.97.057.02Červené hodinky na večer

Práve súmrak je ten moment, ktorý červeným hodinkám otvára nové obzory. Po zotmení bude ich červená farba stále viditeľná a ochotná prezradiť o vás, že ste otvorení komunikácii a nadväzovaniu známostí. S príchodom noci sa lesk doplnkov stráca podobne ako u líčenia, nezaškodí preto pomôcť si živším odtieňom červenej a vyskúšať niečo rafinovanejšie.

TISSOT CHEMIN DES TOURELLES T099.207.16.118.00

Na večierok, kde ide tak trochu aj o vašu prestíž, je stávkou na istotu dámsky automat Tissot Chemin Des Tourelles T099.207.16.118.00. Žiarivý lakovaný remienok z teľacej kože je upravený v štýle kože krokodíla, na ciferníku nájdete prírodnú perleť a vo vnútri exkluzívny samočinne naťahovaný strojček s výkonovou rezervou až 80 hodín.

CIMIER BIRDIE 2499-SS011Ak nemáte v úmysle zúčastniť sa slávnostného banketu za prítomnosti politických špičiek alebo inej pompéznej udalosti, ktorá by vyžadovala frak, výbornou voľbou sú golfovo ladené hodinky Cimier Birdie 2499-SS011. Vo Švajčiarsku vyrobený oceľový model so zafírovým sklíčkom je rovnako spoločenský ako športový a svojou kvalitnou, ale nie masívne pretláčanou značkou, o vás prezradí, že nie ste muž žijúci stereotypným životom. Červenú farbu dávkuje s rozumom – tak, aby bola pri budovaní vášho imidžu prospešná a neubližovala mu.

Pridať komentár

Komentáre (0)

Zatiaľ žiadne.