Čítanie pre pánov: 10 tipov ako osláviť Medzinárodný deň žien

Michal Pindura 0 26.02.2017

Čítanie pre pánov: 10 tipov ako osláviť Medzinárodný deň žien

Naše ženy… čo by sme si bez nich počali? Pracujú, starajú sa o nás, zahŕňajú nás láskou. Je to dosť, nemyslíte? Nepochybne, aspoň jeden deň v roku by sa mala každá žena cítiť ako kráľovná. Lepšiu príležitosť ako Medzinárodný deň žien, ktorého dátum by mal mať hlboko vrytý do pamäti (alebo prinajmenšom zapísaný na prvej strane diára) každý muž, sotva vymyslíte.

8. marec by mal byť dňom, kedy budú ženy po celom výnimočné – výnimočné pre seba, výnimočné pre nás mužov. Ako na to? Skúsiť to môžete perfektným darčekom. Tipov, čo by to mohlo byť, je nespočet, lenže ako máte vedieť, ktorý je ten pravý? Ak náhodou ešte nemáte presnú predstavu, ako si ženy vo vašom živote uctíte, nechajte sa inšpirovať našimi nápadmi. Každý z nich má moc vyčarovať na tvári žien úsmev. Už ostáva len si vybrať ????

1. Buďte pozorní a nechajte ich po celom dni vydýchnuť

Dopriať jej po hektickom pracovnom dni šálku voňavej kávy alebo kvalitného čaju priamo v obývačke na pohovke alebo v neďalekej útulnej kaviarni tak, aby pritom nemusela ponhnúť pritom prstom, je skvelý tip. Ak chcete zájsť ďalej, zoberte svoju milovanú ženu luxusnú večeru do hotela so podmanivým výhľadom. Prípadne sa hecnite a vy sami navarte, napečte alebo len pripravte jednohubky. Aj to stačí, aby ste boli za pozorného muža.

Lístky do kina alebo divadla

2. Lístky do kina alebo divadla

Výborná voľba, pokiaľ vaša žena vyhľadáva tento spôsob relaxu. Kým do kina môžete ísť každý deň aj dvakrát, na výbere divadelného predstavenia si dajte záležať. Je fajn vedieť, či je skôr muzikálový typ alebo uprednostňuje vážnejšie žánre. Ale to, ako správny muž, máte určite v malíčku.

3. Wellness je stávka na istotu

Ak je šálka kávy na stupnici oddychu bodovaná dvojkou, wellness je absolútna desiatka. Samozrejme, všakovaké procedúry, ktoré sú v ponuke wellness centier niečo stoja, no keď sa pridáte, môžete sa nechať masážou alebo vírivkou nechať rozmaznávať aj vy.

4. Kúpeľňové dekorácie

Načo merať za wellnessom ďalekú cestu, keď si ho môžete spraviť aj doma? Po uponáhľanom dni je voňavý, napenený kúpeľ za sprievodu mihotajúceho sa svetla sviečok dokonalým spôsobom, ako sa uvoľniť. Nehľadiac na to, že vy ste pánom situácie – vy vyberiete vôňu soli do kúpeľa, vy sa rozhodnete, či na vaňu postavíte pohár so šampanským a jahodami…

Kúpeľňové dekorácie

5. Dobrá kniha nič nepokazí

Kniha je úžasný darček. Nie je viazaná na žiadne miesto. Vaša žienka sa do príbehov v nej môže začítať cestou do práce, počas obednej prestávky, alebo večer v posteli. Nenápadne sa popýtajte, čo by si rada prečítala, prípadne si nechajte poradiť v kníhkupectve. Najlepšie však urobíte, ak sa pozriete na poličku, kde má uložené svoje knihy. Razom budete mať jasno, po akom type literatúry siahnuť.

6. Kuchynské „nádobíčko“

Je kuchyňa jej druhým domovom? Pravidelne si doma pochutnávate na nových jedlách? V tom prípade sta na správnej ceste, ako Medzinárodný deň žien zvládnuť na jednotku. Poobzerajte sa po dizajnovom prestieraní, vychytávkach na pečenie alebo varenie či kvalitných riadoch. Garantujeme vám, že v špecializovaných predajniach nebudete vedieť, kam sa máte skôr pozrieť.

7. Nový účes, kozmetická kúra, oblečenie…

Ktorá žena by sa nechcela páčiť sebe alebo svojmu okoliu? Zahrajte sa na módneho poradcu a zoberte ju na výjazd za krásou a trendmi. V každom lepšom nákupnom centre máte desiatky možností. Ak patríte k mužom, ktorí nestrácajú dych, neostaňte sedieť v kaviarni, ale zapojte sa do nákupov. Uvidíte, úspech je zaručený.

8. Niečo exkluzívne na zápästie

Iste, mohol by to byť náramok, no vieme ešte o niečom lepšom – elegantné dámske hodinky sú ideálnym darčekom na každú príležitosť, MDŽ nevynímajúc. Krásne doplnia outfit, vyzdvihnú ženskú krásu a sú aj pevným bodom, o ktorý sa možno oprieť vždy, keď je v hre zachovanie si prehľadu o čase.

Niečo exkluzívne na zápästie

Spoľahnite sa na váš vkus a intuíciu. Budú sa jej hodiť viac jednoduchšie alebo zdobenejšie kúsky? Bude to niektorá z fashion značiek alebo sa blysnete švajčiarskou precíznosťou? Každopádne, zásahom do čierneho sú hodinky od niektorého z módnych domov. Stálicou sú Michael Kors a Marc Jacobs, bestsellermi sú modely od Festiny a Espritu.

Keďže kupujete hodinky ako darček, nie je dôležitá cena, ale to, či sa budú páčiť. Ak nemáte tušenie, aké by to mali byť, nechajte sa viesť chlapským rozumom. Vo všeobecnosti najviac letí zlatá stredná cestu – elegantné modely, ktoré môžu nosiť na formálne i menej formálne príležitosti.

9. Trblietania nikdy nie je dosť

Máte pocit, že žena, ktorú sa chystáte 8. marca prekvapiť je ako straka? Má rada všetko trblietavé a lesklé? Potom je to definitívne – pri výbere darčeka sa budete pohybovať v mantineloch od čeleniek po opasky. Všetko medzi tým je povolené a vítané. Čím oslňujúcejší šperk to bude, tým lepšie.

Trblietania nikdy nie je dosť

Náš tip sú noblesné náušnice – pravdaže značkové a nadčasové. Presne také nájdete u značky Skagen. Dizajnéri v nich skombinovali syntetické perly s ladne tvarovanou chirurgickou oceľou zlatej alebo striebornej farby. Nenájdete na nich prvoplánové logá ani výstredné prvky. Pokiaľ by ste chceli práve tie, zamierte do sortimentu značky Guess.

10. Kytica kvetov

V top desiatke nápadov na MDŽ nesmú chýbať kvety. Tulipány, ruže, orchidey… Kvety sú univerzálnym darčekom, ktorý síce môže vyzerať ako východisko z núdze, no my ženu, ktorá by sa veľkej kytici nepotešila.

Medzinárodný deň žien je sviatkom, ktorý núka široké možnosti, ako ženám vo vašom živote vyjadriť, že sú pre vás nepostrádateľné. Sme si istí, že s niektorým z našich tipov, sa vám to podarí.

Pridať komentár

Komentáre (0)

Zatiaľ žiadne.