Cíťte sa ako superstar s hodinkami Marc Jacobs Dotty Star

Michal Pindura 0 17.07.2016

Marc Jacobs MJ3477, detail ciferníka | Hodinky.sk

Na to, aby ste sa mohli cítiť ako superstar, nepotrebujete dokonale čistý hlas, bezchybnú intonáciu ani tisíce hlasov od televíznych divákov. K získaniu statusu superhviezdy vám stačia hodinky, ktoré sa na internetových stránkach módneho domu Marc Jacobs momentálne vyhrievajú na absolútnom výslní popularity.

Dvojica dámskych fashion kúskov Marc Jacobs Dotty Star sa na prvú prezentačnú líniu dostala minimálne z dvoch dôvodov – a isto by sa našli aj ďalšie. Prvým sú aktuálne letiace bodky. Americká módna ikona ich však neumiestnila prvoplánovo na remienok.

Dámske hodinky Marc Jacobs MJ3477 a MJ3478 | Hodinky.sk

Sofistikovanejší prístup k téme bodiek sa v oceľových novinkách s rozmermi púzdra 33 × 10 mm zrkadlí v jase desiatich (platí pre model Marc Jacobs MJ3477), respektíve až osemdesiatich brúsených kamienkoch u modelu Marc Jacobs MJ3478. Okrem výrazných a veľkorysých očiek, ktoré potešia každú ženu so slabosťou pre iskrivú bižutériu, je na ciferníkoch chránených minerálnym sklíčkom kvôli vyplneniu priestoru a dotvoreniu celkového dojmu prítomné množstvo menších bodiek. Kto ich chce ešte viac, nájde ich na korunke a tiež na miestach, kde sa k leštenému púzdru pripája trojradový oceľový náramok.

Marc Jacobs MJ3477, detail ciferníka | Hodinky.sk

S bodkami však štýlové hodinky z kolekcie jar/leto 2016 vyjavili iba polovicu z toho, čo dokážu zákazníčkam ponúknuť. Áno, nemýlite sa, druhá polovica ich špičkovým dizajnom presiaknutej osobnosti patrí hviezdam. Marc Jacob je hrdý Američan, navyše rodený Newyorčan, a tak je prirodzené, že ho k jednému zo symbolov Spojených štátov ťahá neviditeľná ruka patriotizmu. Na rozdiel od vlajky USA, kde je hviezd rovná päťdesiatka, sa modely Dotty Star spoliehajú na centrálny motív jedinej päťcípej hviezdy, zasadenej v samom strede ciferníka.

Priamo z jej ťažiska vychádza trojica ručičiek. Tvarovo sú jednoduchšie, oprostené od dekorácií aj od svietiacich plôšok. Je zrejmé, že ručičky majú len sprievodnú úlohu, ktorú si ale plnia bez zaváhaní.

Marc Jacobs MJ3478, detail ciferníka | Hodinky.sk

Keby sme sa na dizajn hodiniek pozreli z nadhľadu a vynechali detailné opisovanie ich častí, našli by sme v nich charakteristickú dramatickú avangardu Marca Jacobsa, ktorú oceňuje aj ozajstná hviezda, popová speváčka Lady Gaga.

Pridať komentár

Komentáre (0)

Zatiaľ žiadne.