CLUSE – novodobá supernova medzi dámskymi hodinkami

Michal Pindura 0 05.11.2017

CLUSE - novodobá supernova na poli štýlových dámskych hodiniek

Klikli ste na dnešný blog zo zvedavosti, akú senzáciu vám ideme predstaviť? V tom prípade ste nemohli urobiť lepšie. Značka Cluse je totiž skutočným fenoménom v kategórii štýlových dámskych hodiniek.

Cluse Minuit Mesh Gold/White CL30010

Jej príbeh sa len v maličkostiach odlišuje od podobných fashion značiek, no možno práve tieto drobnosti rozhodli, že meno Cluse dnes poznajú hádam všetky mladé dievčatá narodené okolo roku 2000. Nevieme o inej značke, ktorá by za necelé štyri roky dosiahla to, čo Cluse. Predáva sa po celom svete, nosia ju sebavedomé ženy zakladajúce si na svojom štýle a v popularite na sociálnych sieťach valcuje aj také eso, akým je Daniel Wellington.

Cluse Minuit Mesh Gold/Silver CL30024

… A ZRODILA SA HVIEZDA

Všetko sa to začalo v roku 2013 v holandskom Amsterdame. Dvaja tamojší nádejní podnikatelia Rudyard a Ed sa plánovali pustiť do svojho vlastného biznisu, no zároveň cítili potrebu byť niečím viac, než len maloobchodníkmi. Cez svoje produkty chceli rozprávať príbeh o minimalizme, čírej elegancii inšpirovanej Francúzskom a nachádzaní prirodzenej krásy v jednoduchosti.

Keď sa na tým zamýšľame, vôbec sa zakladateľom značky Cluse nečudujeme, že svoju pozornosť obrátili na hodinky. Existuje vari vhodnejší typ módneho doplnku, ktorý by vyjadroval myšlienku zamerania sa na to, čo je v živote dôležité a umožňoval pritom obdivovať nezabudnuteľné momenty?

Cluse La Roche Rose Gold Black Marble/Grey CL40006

FRANCÚSKY CHIC A EXKLUZÍVNY DIZAJN

Náramkové hodinky Cluse sú plné odkazov na zmyselnosť a šarm francúzskych hereckých ikon Audrey Tautou a Marion Cotillard (och, kto by nemiloval uvoľnenosť Amélie z Montmartru?) a pritom ponúkajú sviežosť a prvotriedny dizajn vytváraný uznávanými návrhármi.

Aj keď sú modely Cluse predovšetkým zhmotnením minimalizmu, vždy sa v nich nájde niečo, čím v zlomku sekundy zažehnajú riziko nudy a sterilného vzhľadu. Nech už sú to kvalitne spracované meshové náramky, luxusne pôsobiaci mramorový dekor na ciferníkoch alebo pastelové a metalické farby kožených remienkov, dokonalý efekt je zaručený.

Cluse La Bohème Rose Gold White/Pink CL18014

PRE KAŽDÚ ŽENU NIEČO

Ak je na hodinkách Cluse niečo naozaj výnimočné, je to bezodná kreativita, s akou sú schopné vyskladať jednotlivé štýlotvorné prvky tak, aby si v nich našli to svoje energiou prekypujúce dievčatá aj dámy, ktoré v doplnkoch hľadajú skôr klasiku. S modelmi tejto značky môžete byť výrazná i nenápadná, zvodná i decentná. My osobne si na nich ceníme aj to, že sa svoj perfekcionistický dizajn nesnažia vyvažovať prehnane vysokými cenami. V prípade, že sa chystáte na nákupy a v hľadáčiku máte kvalitné hodinky, stačí, že si z rozpočtu vyčleníte sumu okolo sto eur a pri výbere sa nebudete musieť nijako obmedzovať.

Cluse La Roche Rose Gold White Marble/Grey CL40005

Chcete ešte viac? Máte to mať ???? Pokiaľ rady experimentujete, značka Cluse si vás získa možnosťou ľahkej výmeny kožených remienkov. Na odopnutie vám nebude treba žiadny nástroj, len vaše nechty. Barety, ktoré zaisťujú remienok, sú rýchloupínacie, za pár sekúnd tak zo svojich hodiniek vykúzlite úplne iné.

Výmena remienkov je otázkou pár sekúnd

Pridajte sa aj vy k desaťtisícom žien po celom svete a objavte krásu hodiniek Cluse.

Pridať komentár

Komentáre (0)

Zatiaľ žiadne.