Čo kúpiť rodičom na výročie svadby?

Michal Pindura 0 28.10.2014

Výročie svadby je nielen pre našich rodičov významnou udalosťou. Tento deň by mal byť významným aj pre nás – deti. Sú to práve rodičia, ktorí s nami prežili veľa bezsenných nocí, nekonečnú výmenu plienok, dospievanie…. Boli pri nás od prvej chvíle, prvého nádychu a stoja pri nás až doteraz. Ako si uctiť deň, v ktorý sa spečatila ich láska?

Nakupovanie darčekov však môže pre viacerých z nás znamenať nočnú moru. Veď čo potešujúce zaobstarať páru, ktorý neustále opakuje, že ,,všetko máme” ? Aký darček je pre nich naozaj ten vhodný? Ukážte im svoje uznanie špeciálne v tento deň! Mám pre vás pár tipov, ktorými sa môžete inšpirovať….

Starý záznam na DVD

Väčšina z našich rodičov patrí k staršej generácii, kedy sa svadby natáčali na videokazety. Je pravdepodobné, že práve táto krásna spomienka leží niekde medzi zapadnutými vecami na povale, čo by bola veľká škoda. V dnešnej dobe už existuje veľa odborníkov, ktorí sa dokážu postarať o prevod starých formátov na DVD. Celá rodina si tak môže oživiť spomienky z pohodlia obývačky a vy môžete možno prvý krát zazrieť, ako prebiehal deň ,,D” vašich rodičov. 

VHS

Víkendový pobyt pre dvoch

Sú vaši rodičia pôžitkári a radi si doprajú oddych? Na Slovensku ale aj v zahraničí je mnoho luxusných hotelov, kde si vaši rodičia skutočne môžu vyložiť nohy na stôl, vychutnať si wellness, dobré jedlo, výlety v blízkom okolí a zabudnúť na každodenný stres a povinnosti. Prečo im napríklad nedopriať predlĺžený víkend v našich krásnych Tatrách? Hotel Atrium v Novom Smokovci je jedným z mnohých hotelov, ktoré ponúkajú dokonalý oddych v skvelom prostredí.

Hodinky

Ak nechcete nič pokaziť a staviť na istotu, sú hodinky tou správnou voľbou. Dnes už existuje ich nespočetné množstvo, ktoré sú vhodné na rôzne príležitosti, dokážu spĺňať viacero účelov a ako módny doplnok ich možno doplniť k rôznym outfitom. Hodinky.sk ponúkajú mnoho klasických, športových, či extravagantných hodiniek rôznych značiek pre vašu 5603 title=“Dámske hodinky“ target=“_blank“>mamu5602,““ title=“Pánske hodinky“>otca.

Fossil

Spomienkové fotografie

Možno si myslíte, že je to obyčajný darček, no pravda je opakom. Internetové predajne už ponúkajú veľa možností, ako spracovať fotografie. Môžete si dať vytvoriť fotoalbum, vankúše, šálky, puzzle, obrazy či kalendáre. Ak by ste ich však chceli darovať v digitálnej forme, predajcovia elektroniky ponúkajú rôzne druhy elektronických fotorámikov. Všeky zážitky a spoločné chvíle tak budú mať v jednom zariadení a stále na očiach.

Pridať komentár

Komentáre (0)

Zatiaľ žiadne.