Čo o vás povedia vaše hodinky? Ste praktický muž alebo pozér?

Michal Pindura 0 01.03.2017

Čo o tebe povedia tvoje hodinky? Si praktický muž alebo pózer?

Nie je žiadnym tajomstvom, že dnešní muži berú svoje hodinky ako módny doplnok a ako súčasť outfitu. A hoci sú to prakticky stále rovnaké hodinky ako pred sto rokmi, z ich prvotnej úlohy zariadenia na ukazovanie času sa stal podobne ako u ostatných doplnkov nástroj vyjadrenia názoru a celkom spoľahlivý indikátor typu osobnosti. Čo hovoria vaše hodinky o Vás? V našom stručnom sprievodcovi možno nájdete aj sami seba ????

Timex

Ste pragmatický chlap, pre ktorého musí všetko dávať zmysel. Hodinky sú pre vás podstatným, ale nie najdôležitejším štýlotvorným prvkom. Nepatríte k ľuďom, ktorí cez ne falošne prezentujú svoje „bohatstvo“, a pritom v banke splácajú tri úvery. Na rozdiel od nich viete peniaze investovať do seba a do užitočných vecí, ktoré vám robia skutočnú radosť.

TIMEX TW2P83900

Vyobrazený model: Timex Originals Waterbury TW2P83900

Športové hodinky

Radíte sa k večným pretekárom, súťaživosť je vaša pýcha aj slabosť. Po tom, čo ste uzavreli dôležitý obchod si idete zaplávať svoj každodenný kilometrík, dať si do tela svižným behom alebo zašliapať do pedálov bicykla. Vo všetkom, čo robíte, sa snažíte byť najlepší a keď to len trochu ide, nikdy nepremeškáte šancu na porovnanie svojich schopností s vašimi parťákmi.

 LUMINOX AUTHORIZED FOR NAVY USE A.N.U 4241

Model na obrázku: Luminox Authorized For Navy Use A.N.U 4241

Hodinky so širokým remienkom

Pohoda, klídek, ale hlavne „tu som pánom ja“. Široký remienok zvyčajne znamená, že aj hodinky sú mohutné, zďaleka viditeľné a nadmieru odvážne. Presne taký ste aj Vy. Všade, kde sa objavíte o vás musia okamžite vedieť. Okoliu akoby ste vraveli: „Pozrite sa na mňa, dobre sa pozerajte a nespúšťajte zo mňa oči.“

 POLICE PL13400JSB/02

Vyobrazený model: Police PL13400JSB/02

Švajčiarske hodinky s koženým remienkom

Je to jasné, ste pôžitkár telom aj dušou a adept na raketový postup medzi horných desaťtisíc. Hoci by ste si mohli dovoliť aj opulentné hodinky zo zlata, dali ste presnosť kvalite a klasike, ktorá nikdy nevyjde z módy. Tieto dva atribúty pre vás znamenajú veľmi veľa. Nie ste výstredný ani ľahkovážny, máte radi dobré jedlo, dobrú spoločnosť a viete, že spoločnosť má rada vás.

 CERTINA C034.417.16.037.01

Model na obrázku: Certina DS Podium C034.417.16.037.01

Rolexky

Tak toto je ťažký kaliber a ego čnejúce až do vesmíru. Ste úspešný, veľmi úspešný a na živobytie si zarábate tvrdým biznisom. Cítite sa nadradený a ľuďom, o ktorých nemáte práve najlepšiu mienku, to dokážete dať riadne pocítiť. Všetko napísané platí, ak vaše Rolexky neskladal neplnoletý čínsky chlapec za misku ryže. Pokiaľ nosíte fejky, ste na tom ešte horšie ako on.

Rolex Oyster Perpetual Datejust

Nenosíte hodinky

Poctivo separujete odpad, snívate o elektromobile – ste ekológ a tým, že nenosíte hodinky dávate najavo svoj vzťah k prírode. Načo by vám aj boli? Hodiny a minúty vám ukáže iPhone, prázdne zápästie vyplní trendy kožený náramok. Vaši priatelia si o vás myslia, že robíte priveľa ústupkov, no vám je na svete najlepšie, keď si namiesto mäsa dáte šalát a čas, ktorý iní venujú holeniu do hladka, máte vyčlenený na ošetrenie vašej poctivo udržiavanej brady.

Zápästie bez hodiniek

Ak ste sa našli v niektorej charakteristike, alebo viete o ďalších, podeľte sa o ne v komentároch na našej facebookovej stránke.

 

Ilustrácie: www.chrono24.com

Pridať komentár

Komentáre (0)

Zatiaľ žiadne.