Ďalší 30-eurový poukaz za hodnotenie hodiniek má svojho majiteľa. Stal sa ním…

Michal Pindura 0 10.07.2016

TISSOT T-RACE TOUCH T081.420.17.057.01Do nášho zoznamu výhercov pribudlo ďalšie, v poradí už jedenáste meno. Ako zvyšných desať, aj najnovší výherca, pán Marcel Putiška z Prievidze, od nás za hodnotenie a námahu pri písaní detailného opisu hodiniek získava darčekový poukaz v hodnote 30 EUR. Srdečne blahoželáme.

Tí, ktorí náš súťažný seriál už zaregistrovali, vedia, že týmto spôsobom pravidelne odmeňujeme snahu našich zákazníkov, ktorí pridali k niektorému produktu z ponuky e-shopu Hodinky.sk svoje hodnotenie a čo najpodrobnejší opis.

Prečo odmeňujeme autorov hodnotení? Je to jednoduché. Výstižné používateľské recenzie a osobné skúsenosti sú často rozhodujúcim jazýčkom na váhe pri výbere nových hodiniek, pričom veľakrát dokážu zabrániť sklamaniu z nevhodnej kúpy.

Ohodnoťte hodinky z našej ponuky a v najbližšom kole žrebovania sa možno usmeje šťastie práve na Vás. Neviete ako na to? Nechajte sa inšpirovať hodnotením aktuálneho víťaza a jeho opisom pánskych športových hodiniek s dotykovým ovládaním TISSOT T-RACE TOUCH T081.420.17.057.01:

„Výborná kvalita za rozumnú cenu. Podrobný popis ovládania funkcií. Esteticky zladené biele číslice s puzdrom, remienok s vrchnou časťou puzdra. Vrchná a spodná časť puzdra hodín leštená a bočná časť matnejšia. Digitálne číslice sú dobre viditeľné aj pri silnejšom slnku. 11 funkcií od stopiek po kompas, budíky, príliv, odliv, počítadlo kôl, odpočet atď. Výborné ovládanie dot. skla. Veľká výhoda je uspanie hodiniek kde sa šetrí dosť baterka. Stlačením hl. tlačidla sa všetko vráti do normálu. Fosforové ručičky sú dobre viditeľné aj v noci. Hodinky navštívili more, sprchu, saunu aj sa potápali a všetko v pohode. Podľa môjho názoru sú vhodné na športovanie aj k športovému oblečeniu. Škoda mínusu v podobe tvrdšieho remienka. Ak by boli aj solárne /výmena baterky stojí cca 3-4 desiatky €/ tak 5 hviezdičiek.“

Neváhajte a pridajte aj Vaše hodnotenie. Či bude tým najlepším sa dozviete 31. októbra 2016.0

Pridať komentár

Komentáre (0)

Zatiaľ žiadne.