Detské hodinky – darček, ktorý je viac než hračka

Michal Pindura 0 08.01.2015

Detské hodinkyVianoce sú už nejaký ten deň za nami, na ďalšie si všetci musíme počkať takmer rok, no ak sa vyžívate vo vyberaní darčekov a pri ich rozbaľovaní prežívate pomaly väčšiu radosť ako osoba, pre ktorú ste ich kupovali, príležitosť na obdarovanie sa vždy nájde. Zvlášť vtedy, ak máte doma malého školáka alebo usilovnú školáčku.

Na konci januára, kedy školáci dostávajú polročné vysvedčenia – po novom nazývané výpisy – sa jedna skvelá príležitosť naskytne. Len čo kúpiť? Hračky vaša ratolesť dostala pod stromček, oblečenie kúpila babka a pomôcky do školy zháňate priebežne. Náš tip sú, celkom prirodzene, hodinky. Detské hodinky rozhodne nie sú darčekom, ktorý by po pár chvíľach ostal ležať v zásuvke. Okrem toho, že malé slečny upútajú veselými farbami a chlapcov nadchnú pohybujúcimi sa ručičkami, vaše dieťa s nimi postupne spozná tajomstvá času a naučí sa samostatnosti.

Detské hodinky, zľava: TIMEX KIDS T7B581, JVD W40.2, ROXY SUNSHINE W215BR AWHT, ESPRIT ES106414013

V našej ponuke hodiniek nájdete modely pre menšie i väčšie deti. Značka ROXY cieli podobne ako TIMEX so svojimi pestrofarebnými modelmi skôr na tých menších, z kolekcie značiek JVDESPRIT si vyberie elegantnejší kúsok aj starší žiak. Všetky hodinky sú klasické trojručičkové, poháňané batériou. Vďaka vodeodolnosti 50M/5ATM sa deti s väčšinou modelov môžu spokojne sprchovať a pri modeloch TIMEX s podsvietením ciferníka si nebudú pre zistenie času po zotmení musieť zažínať nočnú lampu.

Darujte svojim deťom hodinky – darček, ktorý je viac než hračka.

Pridať komentár

Komentáre (0)

Zatiaľ žiadne.