Do hory, do lesa… jedine s hodinkami Casio Pro Trek

Michal Pindura 0 02.12.2015

Do hory, do lesa... jedine s hodinkami Casio Pro Trek

To, čím sú pre neohrozených chlapov G-Shocky, a čo pre vkusom obdarené ženy znamená kolekcia Casio Sheen, to pre vyznávačov outdoorových športov predstavuje séria Pro Trek. 

Turistické hodinky vhodné do náročných podmienok sú prešpikované modernými technológiami. Robustné, ale zároveň ergonomicky precízne modely konštrukčne prispôsobené na odolanie vysokému tlaku vody či nízkym teplotám, obsahujú výbavu, ktorá môže uľahčiť pobyt v prírode rekreačným turistom, alpinistom aj profesionálnym horolezcom.

Vďaka výkonnému solárnemu napájaniu dokážu modely Casio Pro Trek čerpať energiu z prirodzeného i umelého osvetlenia a zásobovať ňou pokročilé senzorové funkcie vrátane digitálneho kompasu, výškomera, teplomera a barometra s režimom upozornenia na náhlu zmenu atmosférického tlaku. Samozrejmosťou pre hodinky Casio Pro Trek je schopnosť rádiovej synchronizácie času s atómovými hodinami, poskytovanie presného svetového času a prehľadné zobrazenie všetkých funkcií na podsvietených displejoch.

Na extrémy prírody sú modely Pro Trek pripravené aj po stránke materiálov. Jednotkou v tomto smere je húževnatá živica, ktorú nasleduje ušľachtilá oceľ, pevný titán a moderný karbón.

Neviete si vybrať? Nechajte si poradiť. Toto je náš rebríček najlepších modelov Pro Trek, ktoré momentálne máme v ponuke. Pre lepšiu prehľadnosť sme ich rozdelili do dvoch cenových hladín.

CASIO PRO TREK DO 300 €

Hodinky Casio Pro Trek do 300 € | Hodinky.sk

CASIO PRO TREK NAD 300 €

Hodinky Casio Pro Trek nad 300 € | Hodinky.sk

Pridať komentár

Komentáre (0)

Zatiaľ žiadne.