Festina Mademoiselle Swarovski® Crystals – najligotavejšie hodinky sezóny rozžiaria vás i vaše outfity

Michal Pindura 0 08.10.2017

Festina Mademoiselle Swarovski® Crystals F20331/1

Ak je v lete niečoho dostatok, je to slnečný svit. Boli dni – a nie sú tak dávno – čo sme sa pred horúcimi lúčmi skrývali v tieni slnečníkov. Teraz, keď tu máme sychravú jeseň, môžeme na hľadanie chládku a občasné nadávanie na spaľujúce teploty iba nostalgicky spomínať. Dni sú kratšie a slnka, ktoré nám vždy spoľahlivo zlepší náladu, je akosi pomenej… Aj vám tak strašne chýba? Ak sa na vás začína lepiť jesenná melanchólia a chcete s ňou zatočiť, máme pre vás exkluzívne riešenie – dámske novinky Festina Mademoiselle Swarovski® Crystals.

Trblietavá kolekcia vznikla ešte počas leta, kedy si dizajnéri španielskej značky zaumienili, že do jesennej pochmúrnosti vnesú jasný záblesk svetla, aký dokážu vyčarovať jedine ligotavé kamienky Swarovski. A že je toho svetla požehnane! Dohromady sedemnásť štýlom prekypujúcich modelov s ciferníkmi husto vykladanými brúsenými krištáľovými očkami bez najmenších ťažkostí uspokojí trendy chúťky každej ženy.

Festina Mademoiselle Swarovski® Crystals, modely s meshovým náramkom

Na výber sú oceľové varianty spracované v atraktívnych odtieňoch od striebornej, cez žlté zlato až po teplú medenú farbu. Nás najviac očarili kúsky s úzkymi meshovými náramkami, ktoré krásne podporujú iskrenie hlavného lákadla noviniek, ale o nič menej príťažlivé nie sú ani varianty s koženými remienkami dostupnými v tlmenejších tónoch modrej, hnedej, béžovej a bielej. Variabilitu ponúkaných prevedení ocenia predovšetkým dámy, ktoré v doplnkoch na bežné i slávnostnejšie príležitosti hľadajú funkčnosť a neopakovateľný šarm.

Festina Mademoiselle Swarovski® Crystals, kúsky s meshovým náramkom

Všetko doteraz spomenuté je však u modelov Festina Mademoiselle Swarovski® Crystals iba na druhom mieste. To prvé patrí ciferníkom, na ktorých žiari záplava miniatúrnych kamienkov. Swarovski je majstrom lesku a jeho krištáliky v tomto počte sú jednoducho neprehliadnuteľné. Nezáleží, či sú čierne, modré alebo žlté, efekt je dokonalý. Nebudeme preháňať ak napíšeme, že nám už dlho neprišli pod ruky hodinky, ktoré by boli takým zreteľným deklarovaním štýlu, akým sú tieto krásky od Festiny.

Festina Mademoiselle Swarovski® Crystals F20331/2

Dojem, ktorý v nás zanechali ciferníky noviniek ešte umocňuje ich minimalistický layout s tromi elegantnými ručičkami. Dovolíme si povedať, že indexy či iné orientačné prvky by celému galapredstaveniu v hlavnej úlohe so Swarovského krištálikmi, ubrali na pôsobivosti. S kľudom by sme vynechali aj logo značky, no ako by potom vaše okolie zistilo, aké úžasné hodinky to máte práve na ruke? ????

Festina Mademoiselle Swarovski® Crystals, modely s koženým remienkom

K rafinovanému dizajnu Festina navyše pribalila tradične kvalitné spracovanie a solídne technické parametre na čele s japonským quartz strojčekom, tvrdeným minerálnym sklíčkom a vodeodolnosťou 50M/5ATM.

Ešte stále máte pocit, že jeseň, hoci plná pestrých farieb, je iba predzvesťou zimnej šedi? Tak s tým dačo robte. Novinky Festina Mademoiselle Swarovski® Crystals rozžiaria vás i vaše outfity.

Zdroj: Festina

Pridať komentár

Komentáre (0)

Zatiaľ žiadne.