Hodinky k obleku alebo na golf? Novinky Pierre Cardin La Gloire nerobia rozdiely

Michal Pindura 0 15.07.2015

Hodinky k obleku alebo na golf? Novinky Pierre Cardin La Gloire nerobia rozdielySú hodinky, ktoré sa najlepšie cítia v hlbokých lesoch, aj také, ktorým robí najväčšie potešenie šum stúpajúcich bubliniek nitroxu. Nech je vašou záľubou outdoor alebo potápanie, správne zvolené hodinky vás nikdy nenechajú v štichu. Ale, čo ak väčšinu dňa trávite v dokonale padnúcom obleku a po dobre odvedenej práci si za odmenu dožičíte pár odpalov na precízne upravenom greene? Žiadne obavy, hodinky existujú aj pre vás – človeka, pre ktorého je spoločenské oblečenie ako druhá koža.

Ako také hodinky vyzerajú? Predovšetkým sú pánsky elegantné. To znamená, že v ich vzhľade nemajú absolútne žiadne miesto dizajnové výstrelky a rôzne extravagantné pokusy s tvarmi a materiálmi. Obyčaje sú okrúhle, nie príliš veľké. Strop u spoločenských hodiniek predstavuje priemer 42 mm. Vyššie číslo by síce napríklad pri golfe nevadilo – golfová etiketa rieši pri oblečení prakticky len dĺžku krátkych nohavíc, ale pod sako sú rozmernejšie modely hodiniek nie veľmi vhodné.

PIERRE CARDIN La Gloire PC106991F10 a La Gloire PC106991F11Aj keď by sa mohlo zdať, že spoločenské hodinky budú nezaujímavé, nie je to tak. Vždy existuje priestor, kam sa posunúť a pritom neprekročiť určité hranice. Pierre Cardin sa pri novinkách z radu La Gloire vydal cestou jednoduchosti oceľových púzdier, čistoty ciferníkov krytých minerálnym sklíčkom a štýlových, farebne odvážnejších remienkov.

Quartz modely PIERRE CARDIN La Gloire PC106991F10La Gloire PC106991F11 sa zásad platných pre spoločenské hodinky pridŕžajú púzdrami s priemerom 42 mm a vodeodolnosťou 30M/3ATM. Telo prvého menovaného je ponechané brúsené (saténové), bez dodatočnej povrchovej úpravy. Druhý model zvyšuje level elegancie PVD povlakom zlatej farby. Biele ciferníky s aplikovanými indexami a dvomi centrálnymi ručičkami vravia jasnou rečou. Podstatná je účelnosť, nie strohosť. Proti prísnosti zasahujú hodinové markery šiestej a dvanástej hodiny s vytiahnutým moderným fontom, avšak hlavné slovo tu majú uvoľnené textilné remienky.

Nylonové popruhy nielenže farbami apelujú na mužskú kreativitu pri výbere oblečenia, ale najmä ponúkajú možnosť voľby. K obom modelom sú totiž dodávané hneď dva. PIERRE CARDIN La Gloire PC106991F10 môžete spárovať s ľahko vymeniteľným modro-zeleným a bielo-červeno-modrým, La Gloire PC106991F11 pre zmenu s modro-červeným a čierno-béžovým.

Hodinky k obleku alebo na golf? S pánskymi novinkami Pierre Cardin La Gloire si viac nemusíte lámať hlavu.

Pridať komentár

Komentáre (0)

Zatiaľ žiadne.