Hodinky Lacoste Auckland – lifestyle podľa Stendhalovho románu

Michal Pindura 0 06.05.2015

Nové modely Lacoste Auckland - lifestyle podľa Stendhalovho románuČo má spoločný epický Stendhalov román Červený a čierny s hodinkami? Ak by sme nerátali starosvetské vreckové „cibuľky“, ktoré sa viackrát objavili v ruke ambiciózneho mladíka Juliena Sorela a iných postáv, nájsť akékoľvek spojivko by bo ťažšie ako vypátrať ihlu v kope sena. Alebo nie? S novými modelmi od lifestylovej značky Lacoste nemusí ani takýto literárno-hodinársky hlavolam dlho skúšať vašu šedú mozgovú kôru.

Štýlové pánske novinky, červený Lacoste Auckland LA2010780 a jeho čiernu dvojičku Lacoste Auckland LA2010778 nespája s dielom, o ktorom sa učí na každej strednej skole, len farebné vyhotovenie ich textilno-kožených remienkov a detailov na ciferníku. Značka Lacoste patrí tak isto ako práce slávnych literátov k jedným z najjagavejších vývozných artiklov Francúzska. Spoločnosť založená v roku 1933 sa od začiatku sústredila na módu, ktorá má blízko k športu, ale nie je výsostne športová. Vždy v sebe musela mať kus elegancie a francúzskej uvoľnenosti.

Lacoste Auckland LA2010780 a Auckland LA2010778 Uvoľnenosť je to správne slovo, ktoré červené a čierne hodinky od Lacoste najlepšie vystihuje. Dizajn modelov so 44-milimetrovými púzdrami z nehrdzavejúcej ocele by sa dal opísať ako nenáročný, nevtieravý a práve preto vhodný na každodenné nosenie. Červená, farba sily, energie predurčuje hodinky Lacoste LA2010780 na zápästie mladého muža, ktorý má odhad pre výber doplnkov. Čierny model Lacoste LA2010778 pre zmenu cieli na konzervatívnejších zástupcov silnejšieho pokolenia, ktorí veria, že čierna je chlapská farba a nedá sa s ňou nič stúpiť vedľa. Navyše, je tu kultový zelený krokodíl a ten móde lapsusy nepripúšťa.

Novinky značky Lacoste určite nič nepokazia minerálnym sklíčkom a priemernou, no pre fashion hodinky plne postačujúcou odolnosťou voči vode 50M/5ATM. Na jednoduchom bielom, respektíve čiernom ciferníku ukazuje čas trojica centrálnych ručičiek poháňaných spoľahlivým japonským quartz strojčekom s funkciou dátumu.

Francúzi majú na imidž nos. O šarmantných Parížankách a o tom, ako sa nimi stať v slovenských podmienkach, sa hovorí všade. A čo muži? Aj oni predsa chcú dobre vyzerať. Lacoste z pozície rodeného Francúza nemusí dávať zaručené návody. Stačí ho nasledovať. Necháte sa viesť uvoľnenosťou červených hodiniek Lacoste Auckland LA2010780 alebo čiernych Lacoste Auckland LA2010778?

Pridať komentár

Komentáre (0)

Zatiaľ žiadne.