Hodnotiť hodinky sa oplatí. Prvý zľavový poukaz v novom roku získava…

Michal Pindura 0 31.01.2016

CASIO G-SHOCK GA 100CF-1A9Ďalšie tri mesiace sú za nami, a tak presne podľa plánu prebehlo nateraz posledné kolo žrebovania ďalšieho budúceho majiteľa alebo majiteľky zľavového poukazu v hodnote 30 €.

Tí, ktorí náš súťažný seriál už stihli zaregistrovať, vedia, že týmto spôsobom pravidelne odmeňujeme snahu našich zákazníkov, ktorí pridali k niektorému produktu z ponuky e-shopu Hodinky.sk svoje hodnotenie a čo najpodrobnejší opis.

Áno, je to tak, hodnotenie hodiniek sa naozaj oplatí. Tentokrát sa napísanie detailného opisu modelu CASIO G-SHOCK GA 100CF-1A9 vyplatilo pánovi Marošovi Nalevankovi z Košíc. Srdečne blahoželáme!

Prečo „honorujeme“ autorov hodnotení? Je to jednoduché. Výstižné používateľské recenzie a osobné skúsenosti sú často rozhodujúcim jazýčkom na váhe pri výbere nových hodiniek, pričom veľakrát dokážu zabrániť sklamaniu z nevhodnej kúpy.

Ohodnoťte hodinky z našej ponuky a v najbližšom kole žrebovania sa možno usmeje šťastie práve na Vás. Neviete ako na to? Nechajte sa inšpirovať hodnotením aktuálneho víťaza a jeho opisom pánskych športových hodiniek CASIO G-SHOCK GA 100CF-1A9. Neváhajte a pridajte aj Vaše hodnotenie. Či bude tým najlepším sa dozviete 31. mája 2016.

Pridať komentár

Komentáre (0)

Zatiaľ žiadne.