Imidž milionára „za babku“

Michal Pindura 0 10.11.2014

 

Chcete vyzerať ako milionár a myslíte si, že je to nemožné? Dokážeme vám, že opak je pravdou!  Nie je dôležité za koľko, ale AKO! ????

Nemusíte mať tučnú peňaženku, ani v podniku pozývať každého naookolo na pohárik. Stačí, ak budete mať to správne vyžarovanie. Ako ho docieliť? A z akého dôvodu je tak dôležité vyzerať dobre?

Nie nadarmo sa hovorí – šaty robia človeka. To, ako vyzeráte, môžete ovplyvniť. Túžite mať super zamestnanie, páčiť sa už na prvý pohľad ženám a taktiež pôsobiť sebavedomo? Zvyčajne na okolie urobíme dojem za prvých pár sekúnd. Vy k dobrému dojmu môžete dopomôcť. Nie len vystupovaním, úsmevom, ale aj vašim oblečením. Ste pánom odkazu, ktorý po sebe zanecháte.

 

Investujte do oblečenia

Žiadnemu chlapovi by v jeho šatníku nemal chýbať oblek – a to minimálne jeden. Myslíte, že je nutné navštevovať obchody svetových značiek? Vôbec nie! Stačí, ak sa vyberiete do obchodov, kde prevláda tovar za rozumné ceny. Dávajte si však pozor na materiál a strih – je to veľmi dôležité. Už keď nie oblek, je vhodné zaobstarať si zopár kusov pánskych slim fit nohavíc. Skoro každému mužovi sadnú a budete v nich vyzerať určite dokonalo …aaaa – ženy to milujú ????

Vo vašom šatníku by nemali chýbať šedá, čierna, prípadne hnedá. Práve to sú  ľahko kombinovateľné farby. Dbajte však na to, aby ste sa nehrnuli do obrovských nákupov. Je lepšie si kúpiť jedny kvalitné, ako troje priemerné.

Svoje áno taktiež hovorím košeliam. Vo vašom šatníku by ich malo byť viacero. Pánom dodávajú ten správny šmrnc a nádych luxusu (samozrejme, ak je správne zvolená). Dnes už v predajňach nájdete veľké množstvo strihov, farieb, vzorov z ktorých si nebude problém vybrať ten pravý pre vás.

Ak ste však športový typ, vsaďte na kvalitu a značky, určite sa to vyplatí. Správne zvolená mikina, jeansy a kvalitné tenisky taktiež dokážu pôsobiť neskutočne sexy:)

 

 

Dajte si záležať na detailoch

Myslíte, že to, akú kravatu, opasok, topánky či hodinky máte nie je dôležité? Mýlite sa! Práve tieto možno pre vás ,,malé” detaily dokážu prezradiť niekedy najviac. Či už ide o obal telefónu, príručnú tašku, pero alebo hodinky, dbajte na každý detail. Určite sa to vyplatí.

 

Lacné elegantné hodinky

 

http://www.zara.com/sk/en/man/bags/office-briefcase-c269247p2190564.html

http://www.zara.com/sk/en/man/shoes/leather-bluchers-c269239p2178566.html

 

Obliekanie podľa zamestnania

Chystáte sa na nejakú spoločenskú akciu? Presne vtedy je dôležité obliecť sa podľa etikety. Ak pracujete napríklad v oblasti financií, vaše oblečenie by malo byť konzervatívne. Ak však trénujete mladé športové talenty, samozrejme, bolo by prinajmenšom zvláštne a smiešne obliecť si nohavice a košeľu. Neformálne však neznamená obliekať sa nevkusne!

 

Parfém

Ako si vybrať ten správny?    Parfém by ste si mali vyberať poctivo a nič nezanedbať. Samozrejme, ten, ktorý sadne presne vám, nevyberiete na prvý krát. Nemala by to byť však prenikavá vôňa, aby ste pri kontakte s inými ľuďmi nepôsobili odpudzujúco. Ak parfém na sebe zacitíte, znamená to, že ste to trošku prehnali ???? Máte už svoju obľúbenú značku ?

 

 

Sebavedomie!

Možno to nie je také jednoduché, ale je veľmi dôležité, aby ste nepochybovali o sebe a o tom, ako vyzeráte. Áno, ste ,,pán dokonalý” . Samozrejme, všetko vrámci normy. Prehnané sebavedomie taktiež nie je tou správnou voľbou.

 

A v neposlednom rade – spánok

Ćítali ste štúdie o tom, ako správne spať? Skoro v každej sa dočítate o tom, že by ste mali chodiť spať v rovnakom čase a taktiež v rovnakom aj vstávali. Dĺžka času, ktorú si pri spánku doprajete závisí len od vás. Niekomu stačia štyri hodiny, niekomu je málo aj osem. Ak budete mať dostatok spánku, prejaví sa to celkovo na vašom vyžarovaní. Tak šup do postele:)

Pridať komentár

Komentáre (0)

Zatiaľ žiadne.