INNOVATIVE TOUCH – Tissot vystavuje svoj dotykový svet

Michal Pindura 0 23.07.2012

Od 13. júna do 2. septembra pozýva Tissot všetkých priaznivcov svojich T-Touch hodiniek do fascinujúceho dotykového sveta výstavy INNOVATIVE TOUCH. V sále ženevského Cité du Temps prichystal tento agilný švajčiarsky výrobca panorámu súčasnej a napriek tomu stále futuristickej technológie ovládania zariadení dotykom prsta.

Dnes, keď sa dotyk dostáva do nášho každodenného života prostredníctvom mobilných telefónov a monitorov počítačov, si ani neuvedomujeme, že to bol práve Tissot, kto ako jeden z prvých rozpoznal potenciál hmatovej vstupnej metódy. V roku 1999 vytvoril premiérových zástupcov famílie T-Touch, ktorá vyvolala prielom v hodinárskom odvetví.

Foajé výstavy Tissot INNOVATIVE TOUCH Interaktívny stôl na výstave Tissot INNOVATIVE TOUCH

Výstava INNOVATIVE TOUCH ponúkne návštevníkom odhliadnuc od množstva modelov T-Touch možnosť otestovať si interaktívnu simuláciu skúšania hodiniek. Jednoducho si dotykom vyberiete vám sympatický kúsok, nastavíte ruku do požadovanej polohy pred monitor a hodinky uvidíte bez akéhokoľvek fyzického stretu priamo na vašom zápästí. Túto high-tech vychytávku už Tissot nainštaloval napríklad i do londýnskeho obchodného domu Harrod’s.

V prípade, že plánujete letnú dovolenku v južnom Švajčiarsku, neváhajte a nechajte sa vtiahnuť do kúzelnej krajiny, kde je dotyk najdôležitejším z piatich zmyslov.

Upozornenie pre otáľavých: INNOVATIVE TOUCH nie je putovná výstava, takže zhliadnuť sa dá iba počas vyššie zmieneného termínu.

Zdroj: Tissot

Pridať komentár

Komentáre (0)

Zatiaľ žiadne.