Jeseň bude modrá. S týmito hodinkami vás aktuálne trendy nedostanú do úzkych

Michal Pindura 0 30.09.2015

Jeseň bude modrá. S týmito hodinkami vás aktuálne trendy nedostanú do úzkych

Trendy ženskej módy sú prelietavé hádam viac ako sťahovaví vtáci. Na moment sa zdržia a ani sa nenazdáte, niet po nich ani stopy. Strihy, farby, textúry. Všetko sa mení, strieda a modifikuje. Udržať krok s kolotočom módnych vĺn dáva občas zabrať. Na začiatku roka vám povedia, že farbou najbližších dvanástich mesiacov bude vínová marsala, ale kým na jeseň príde jej pravá chvíľa, predbehnú ju desiatky odtieňov, ktorých skrotenie vyžaduje buď vrodený talent od Boha, alebo hodiny listovania v lifestylových magazínoch a browsovania po internete.

Pred aktuálnou sezónou jeseň/zima 2015 sa marsala vzchopila, vidno ju naozaj všade, no ani jej pozícia nie je taká neotrasiteľná, ako by sa mohlo zdať. Na obsadenie šatníkov a zafarbenie editoriálov časopisov si brúsi zuby dôveryhodná modrá.

ODVÁŽNA KOBALTOVÁ MODRÁ

Sebavedomá kobaltová, jemná „baby blue“ a prakticky celý rozsah modrej boli módnymi domami Armani, Moschino a dizajnérmi Diane Von Furstenberg či Stella McCartney pasované za hity nadchádzajúcich mesiacov. Prehliadky v metropolách módy Paríži, Miláne i New Yorku ukázali, že kobaltovou modrou neprepísknete svoj styling ani vtedy, ak sa do nej zahalíte od hlavy po päty. Okrem toho, že kobaltový odtieň vzbudzuje rešpekt, jeho vyžarovanie z vás v očiach okolia spraví vyrovnanú osobu, ktorú hneď niečo nerozhádže. 

CASIO COLLECTION LTP 2069D-2A2
TISSOT 0842101601702
MICHAEL KORS MK6150

Kobaltovo modré hodinky | Hodinky.sk

Na mólach sa kobaltová objavovala v efektných kombináciách s čiernou, kanárikovo žltou i bielou. Čo sa týka materiálov, benevolencia farby kobaltnatých solí dovoľuje experimentovanie s hladkými svetrami, vzdušným hodvábom rozličných typov haleniek a neprístojne nebude pôsobiť ani na nápadných kabátoch z pravých aj umelých kožušín.

UKĽUDŇUJÚCA PASTELOVÁ MODRÁ

Na opačnom konci modrého spektra stojí pastelová modrá. Na rozdiel od kobaltovej, sa táto chladná farba na jeseň nebude nosiť samostatne, ale skôr po boku spomínanej marsaly, ružovej, prípadne nesmrteľnej bielej. Blúzky, pončá i krátke kabátiky sa vo svetle reflektorov prezentovali takmer bez výnimky textúrované, prím hrali pletené materiály, aplikácie a kde-tu sa mihli tiež metalické odlesky.

FESTINA Boyfriend 16864/2
MARC JACOBS MBM1337
DKNY NY 8106

Pastelovo modré hodinky | Hodinky.sk

Nežnú pastelovú modrú si aj pre jej ukľudnujúcu povahu evokujúcu zdravie a empatiu v konfekciách osvojili Dior či Dolce&Gabbana. O dievčenskú romantiku sa s nebesky modrou pokúsila Prada, naopak spoločenská elegancia v podaní Altuzarra predstavila mrazivý odtieň modrej v polohe, ktorá pre ňu nie je úplne typická.

Pridať komentár

Komentáre (0)

Zatiaľ žiadne.