Kožený alebo textilný remienok? Nerozhodujte sa, v darčekovom sete od Timexu dostanete oba

Michal Pindura 5 15.03.2017

Kožený alebo textilný remienok? Nerozhodujte sa, v darčekovom sete od Timexu dostanete oba

Darčekové sety. Už pri vyslovení tohto zázračného slovného spojenia sa v mnohých z nás začne rozlievať pocit šťastia. Po prvé preto, že asi neexistuje osoba, ktorá by nechcela byť obdarovaná a po druhé preto, že darčeková sada – a zvlášť taká, ktorý spadá do oblasti módy – je takmer vždy zárukou, že jej súčasti k sebe dokonale ladia.

Darčekové sety, ktoré u nás môžete kúpiť, obyčajne pozostávajú z hodiniek a štýlovo identických náramkov, príveskov alebo náušníc. Voľba doplnkov dáva tušiť, že v deviatich z desiatich prípadov (a to sme možno ešte mali nejaké desatinky pridať) ide o sady, ktoré si to namieria do dámskych šatníkov, kde sa stanú vítaným osviežením starostlivo budovaných kolekcií bižutérie alebo šperkov. Kto by ich nechcel? Kombinovanie doplnkov k outfitu je s nimi hračkou, celý inokedy zdĺhavý proces skrátia na pár sekúnd a výsledok… ten vždy – ale naozaj vždy – stojí za to. Ženy sa tešia, ale čo muži?

Timex Weekender Box Set TWG012500, balenie

Túto malú nespravodlivosť darčekových setov si spolu s nami všimli aj dizajnéri americkej značky Timex. Stála pred nimi slušná výzva s dvomi métami: 1. naplniť podstatu darčekového setu; 2. navrhnúť ho tak, aby jeho obsah uspel u žien i u mužov. Keďže nie u každého chlapa by našli pochopenie náramky a podobné druhy ozdôb, vybrali sa ľahšou unisex cestičkou, z ktorej je rovnako blízko na dámske i pánske zápästia. Kompromisné riešenie bez kompromisov má názov Timex Weekender Box Set TWG012500.

Timex Weekender Box Set TWG012500

V úhľadnej čiernej kazete z tvrdého kartónu sa na podklade s textúrou svetlého dreva nachádza model zo zákaznícky vyhľadávanej série Weekender, ktorého nenútený casual štýl posúva k ležérnej elegancii hnedý remienok z hladenej kože. Hneď vedľa neho leží druhý remienok, no tentoraz viac športový NATO popruh z námornícky modrého nylonu. Ak vás v tejto chvíľu prepadla myšlienka na babračku s vyberaním a nasadzovaním osičiek, ktorou by ste strácali drahocenný čas a nervy pri každej výmene remienkov, buďte pokojní. Remienky sa ľahko prevlečú úchytmi popod púzdro a je hotovo. V praxi to vyzerá tak, že nestihnete ani napočítať do desať a na ruke máte rovnaké a pritom úplne iné hodinky, ktoré sa hodia k džínsom, ale kľudne aj k dvojradovému saku.

Timex Weekender Box Set TWG012500, pánske

Apropo hodinky. Timex Weekender Box Set je predovšetkým o nich. Jedná sa o trojručičkový quartz model s rozmermi lešteného púzdra 40 × 9 mm. Obe čísla potvrdzujú, že Timex skutočne dbá na univerzálnosť hodiniek. Dámy ani páni sa určite nebudú sťažovať na to, že sú veľké alebo naopak malé. Púzdro je naviac príkladne zaoblené, čo jeho črty zjemňuje bez toho, aby ho to akokoľvek diskvalifikovalo u niektorého z pohlaví. Good job, Timex.

Pod minerálnym sklíčkom svieti biely ciferník s kontrastnými čiernymi číslicami. Rozloženie prvkov je účelné, ľahko čitateľné. Napomáha k tomu zreteľný font hodinových markerov a tiež pomocná sekundová škála po obvode ciferníka. Zaujímavosťou je prídavná 24-hodinová stupnica (tzv. Military Time), akú bežne vídame hodiniek typu Field, u ktorých je predpoklad na vojenské využitie. Na ostré nasadenie v teréne ale tieto hodinky nie sú stavané. S vodeodolnosťou 30M/3ATM je lepšie ostať mimo dosah vody s inou formou než je dážď alebo umývanie riadu. Sú to proste módne hodinky do mesta a tak to aj ostane. Timex Weekender Box Set TWG012500, dámske

Čo je u hodiniek Timex štandardne na vysokej úrovni, je viditeľnosť ciferníka za zhoršených svetelných podmienok. Po stlačení korunky sa biela plocha vďaka technológii Indiglo zmení na zeleno-modrý disk s jasom prevyšujúcim potreby odčítania času.

Náš verdikt: Timex Weekender Box Set TWG012500 je klasický darčekový set, ktorý nerozdeľuje, ale spája. Svoje si v ňom nájdu ženy aj muži. Najlepšie však je, že v ňom dostanete zadarmo niečo, za čo inokedy musíte zaplatiť.

Foto: instagram.com/urbanedcsupply, instagram.com/dailymagicspell

Pridať komentár

Komentáre (5)

jose slot online Demo resmi dan seru "KLIK"
jimmy Perfect with the article you wrote "KLIK"
melodi88 Game Versi terbaru Online "melodi88"
jajal99 Game Slot Paling Seru Didunia Auto Viral "JAJAL99"
julian official and trusted online slots. so much fun https://melodi88.pro/