LACOSTE 2000759 – fuchsiová oslava leta

Michal Pindura 0 01.08.2013

LACOSTE 2000759Letné prázdniny sa dnes prehupli do svojej druhej polovice. To však nič nemení na tom, že dovolenky a užívanie si slnečných lúčov by malo akokoľvek ustúpiť do úzadia. Práve naopak. Na leto a na vás, našich zákazníkov myslíme aj my v Hodinky.sk a čím symbolickejším by sme vám mohli odštartovať august ako hodinkami patriacimi do radu nazvanom podľa obľúbenej dovolenkovej destinácie.

Dámska quartz novinka Lacoste 2000759 Acapulco oslavuje leto hravou fuchsiovou ružovou, ktorú si osvojil tak remienok ako okružie či sekundová ručička. Ale poďme po poriadku. Najdôležitejšou časťou hodiniek je bez dlhého váhania jednoznačne púzdro. U Lacoste 2000759 bolo vyrobené z nehrdzavejúcej ocele. Telo s priemerom 38 milimetrov je vyhotovené v mate a vode odolá do úrovne 30M/3ATM.

Pod minerálnym sklíčkom sa ženská farebnosť premietla do orámovania ciferníka, numerických hodinových markerov a do spomínanej sekundovej ručičky. Keď sme pri funkčných prvkoch, indexy i výplne hrotov skeletonizovaných ručičiek sú vyplnené luminiscenčnou zmesou. Čo pri hodinkách Lacoste a vlastne pri všetkých výrobkoch tejto francúzskej značky nesmie chýbať, je notoricky známe logo krokodíla.

Miestom najhojnejšieho výskytu fuchsiového odtieňa je poddajný, no húževnatý silikónový remienok zakončený leštenou oceľovou prackou. Samozrejme, ani spona nebola ochudobnená o krokodílí emblém.

Hodinky LACOSTE 2000759 máme skladom za 145 €.

Pridať komentár

Komentáre (0)

Zatiaľ žiadne.