Máte hodinky Timex? Zapojte sa do akcie Hodina Zeme 2015

Michal Pindura 0 15.03.2015

Máte hodinky Timex? Zapojte sa do akcie Hodina Zeme 2015O medzinárodnej ekologickej akcii Hodina Zeme ste už určite počuli. Projekt Svetového fondu na ochranu prírody od roku 2007 vypína s úmyslom upozornenia na klimatické zmeny osvetlenie podnikov, inštitúcií a najmä významných kultúrnych pamiatok. Zapojiť sa môže každý. Stačí, ak 28. marca vypnete medzi 20:30 a 21:30 svetlo vo vašom byte či kancelárii.

Hodina Zeme nie je malá akcia a už vôbec nie je zameraná len na jednotlivcov. Zapájajú sa do nej aj veľké firmy. V tomto roku sa k dobrovoľníkom so vzťahom k ekológii pripojila vlastnou iniciatívou Time to GLO aj značka Timex. Na podporu projektu Hodiny Zeme spustil Timex interaktívnu mikrostránku Timex Earth Hour, kde majitelia hodiniek vybavených technológiou osvetlenia INDIGLO môžu zložiť verejný sľub účasti na Hodine Zeme 2015.

Na stránku s grafickým odpočítaním času do začiatku akcie v štýle modelov osvetlených modrastým svitom firemnej luminiscenčnej technológie, môžu ľudia vložiť tiež popis, akým spôsobom budú počas tmavých šesťdesiatich minút používať svoje hodinky Timex. Z každého zverejneného sľubu, zdieľaného na sociálnych sieťach, odvedie americký hodinársky gigant jeden dolár až do maximálnej výšky 50000 $, ktoré daruje hnutiu Hodina Zeme.

Zdroj: Timex

Pridať komentár

Komentáre (0)

Zatiaľ žiadne.