Michael Kors vsadil na polodrahokamy. Každé hodinky sú unikátne!

Michal Pindura 0 11.03.2015

Michael Kors vsadil na polodrahokamy. Každé hodinky sú unikátneOranžový plast, ktorý pripomína jantár, perleť, ktorá sa za skutočnú perleť iba vydáva a opál, ktorý namiesto prírody vyrobili chemické závody. To je len pár príkladov, ako rád sa módny svet vrátane toho hodinárskeho necháva inšpirovať vzácnymi materiálmi. Je to pochopiteľné. Drahé kamene sa preto nazývajú drahými, lebo ich cena sa kvôli ich zriedkavému výskytu alebo obtiažnemu získavaniu nezriedka šplhá k astronomickým výškam. Keďže však výrobcovia módnych doplnkov vycítili, že ľudia chcú za prijateľnú cenu dostať aspoň pocit výnimočnosti, začali vyrábať materiály, ktoré sa na ich vzácnejšie a nedostupnejšie vzory verne ponášajú.

Hodinky Michael Kors MK5893 a MK5894Čo ale v prípade, ak ste sa zaprisahali, že syntetika vám nesmie do domu? Ako obvykle, ani v tejto situácii nie je všetko iba čierne a biele. Pri troche šikovnosti a rozhľadenosti v najnovších módnych trendoch si môžete za dobrú cenu dopriať naozajstný nefalšovaný luxus. Módna legenda Michael Kors už roky dokazuje, že na dopyt zo strany zákazníčok vie zareagovať tým najlepším možným spôsobom. Dámske novinky – dvojtónový model MICHAEL KORS MK5893 a zlatým PVD povlakovaný MICHAEL KORS MK5894 sú žiarivým potvrdením postoja módnych tvorcov, ktorí pre aktuálnu sezónu odstavili napodobeniny vzácnych materiálov na vedľajšiu koľaj.

Ciferníky týchto tvarovo pomerne jednoduchých hodiniek sú vyrobené z prírodných polodrahokamov. Kým model MK5893 sa poddal tajomnému kúzlu tmavomodrého lapisu lazuli, model MK5894 vyžaruje pozitívnu energiu vďaka svetlomodrému tyrkysu. Okrem toho, že vás ich sýte farby úplne odzbroja, môžete sa spoľahnúť, že na svete sa nenájdu dva modely s rovnakými ciferníkmi. Každý je unikátny.

Triezvy dizajn hodiniek robí všetko, aby polodrahokamy chránené minerálnym sklíčkom vynikli čo najviac. Plochy oceľového púzdra s vodeodolnosťou 100M/10ATM sú priame, oblín je minimum. Z priamočiarosti, ktorá pozornosť neustále upriamuje na ciferník, sa vymanilo len okružie so svojím mincovým vrúbkovaním. Samotný ciferník je prehľadný, s mohutnými rímskymi indexami a širokými ručičkami.

Novinky MICHAEL KORS MK5893MICHAEL KORS MK5894 máme skladom, pripravené na okamžité odoslanie.

Pridať komentár

Komentáre (0)

Zatiaľ žiadne.