Na čiernu nič nemá. Týchto 6 čiernych hodiniek musíte mať

Michal Pindura 0 18.06.2019

Na čiernu nič nemá. Platí to aj pre hodinky.

Nech by sa ostatné farby akokoľvek snažili, u módnych tvorcov je magická čierna jedinou stálicou, ktorá prežije všetky rýchlo sa meniace trendy. Prečo je to tak? Ak by sme si spravili rýchly prehľad, ktoré z odtieňov sa navzájom dopĺňajú a neprekážajú si, čierna by z tohto nášho mikrosúboja vyšla ako suverénny víťaz. Nepotrebujete byť módny guru, aby ste v čiernej našli univerzálnu farbu, ktorá môže byť športová, elegantná, luxusná, zoštíhľujúca, kontrastná i nenápadná. Zvládla by to nejaká iná?

Aj vo sfére hodiniek zaujíma nadčasová čierna dominantné postavenie. Sotva by ste našli značku, ktorej by sa jej podarilo pri tvorbe dizajnu vyhnúť. Po dôvodoch, prečo je tomu tak, netreba dlho pátrať. Zákazníci a zákazníčky čiernu milujú a tiež vyžadujú. Čierne hodinky sú totiž nielen skvelým módnym doplnkom, ale v mnohých, väčšinou spoločensky ladených prípadoch aj povinnou výbavou. Bez ohľadu na sezónu a to, čo máte práve na sebe, na temnú krásu čiernych hodiniek sa môžete vždy plne spoľahnúť.

Čierne hodinky ponúkajú ženám i mužom stovky rôznych prevedení, štýlov a desiatky materiálov, pričom každé majú čosi do seba a zároveň sú každé iné. V nasledujúcich riadkoch nájdete náš aktuálny výber toho najlepšieho z kategórie čiernych hodiniek. Inšpirujte sa:

ČIERNE HODINKY PRE PÁNOV

1. TIMEX WATERBURY CLASSIC CHRONOGRAPH 40MM LEATHER STRAP WATCH TW2R71800

TIMEX WATERBURY CLASSIC CHRONOGRAPH 40MM LEATHER STRAP WATCH TW2R71800

Pánske hodinky Timex z kolekcie Waterbury sú bez ohľadu na farebné spracovanie vždy zásahom do čierneho. Pre čierny chronograf TW2R71800 to platí dvojnásobne a je úplne ľahké pochopiť, prečo. Športovou náladou šmrncnutý model s tromi registrami a dátumovkou stavil na účelnosť, ktorá nepôsobí rušivo ani v kombinácii so serióznym oblečením. Bonusom je patentovaný systém podsvietenia Indiglo, ktorého benefity oceníte, keď sa von začne stmievať.

2. POLICE CAVERN PL15396JSB/57M

Taliansky štýl pretkaný gotikou. Presne v týchto vodách sa cítia dizajnéri značky Police najviac ako doma. Ústredným prvkom tajomného trojručičkového modelu Cavern je štvorramenný kríž, ktorému na ciferníku robia spoločnosť tematické stredoveké florálne motívy a nenápadné číslice s trefne zvoleným fontom. Kontrastné ručičky vyplnené bielou farbou sú dostatočne široké na to, aby na čiernom a tmavo šedom podklade nezanikli. Ak hľadáte hodinky, ktoré podčiarknu vašu osobnosť a nebojíte sa ísť proti prúdu, práve ste ich našli.

3. TISSOT GENTLEMAN SWISSMATIC T098.407.36.052.00

TISSOT GENTLEMAN SWISSMATIC T098.407.36.052.00

Automat od Tissotu je v strhávaní pozornosti totálnym opakom predošlého modelu. Nevravíme, že s ho nikto nevšimne, ale jeho tromfy sú niekde inde. Vo Švajčiarsku vyrobené hodinky disponujú plaveckou vodeodolnosťou 100M/10ATM (nepovedali by ste, však?), takmer nepoškriabateľným zafírovým sklíčkom a v ich vnútri sa nachádza mechanický strojček, ktorý bol inžiniermi Tissotu postavený na základoch prelomového kalibru Swatch Sistem51.

ČIERNE HODINKY PRE DÁMY

4. SUNDAY ROSE ALIVE PEONY DREAM SUN-S05

Sofistikované a absolútne ženské. Hodinky z novej kolekcie českej značky Sunday Rose si podmania srdcia všetkých dievčat a žien, ktoré každú jar netrpezlivo čakajú na rozkvitnutie očarujúcich pivoniek. Precízne stvárnené kvetiny sú na čierny ciferník vytlačené v tlmených vintage tónoch tak, aby neprebili eleganciu rímskych číslic v odtieni ružového zlata. Ideálne je vyriešený aj remienok. Vyrobený je z pravej kože a na zápästí vytvorí len tenkú čiernu líniu.

5. ROSEFIELD THE MERCER BLACK BLACK MBB-M43

O meshových náramkoch sme sa už v iných našich blogoch vyjadrili ako o trvalom trende. Hodinky nimi vybavené sa vynikajúco nosia, dokonale kopírujú zápästie a sú krásne vzdušné. Ladnosť meshu je v dizajne modelu z kolekcie Mercer podporená štíhlymi ručičkami a jednoduchými priamymi indexmi. A kde vidíme tieto hodinky my? Jednoznačne u módou posadnutých žien, ktoré preferujú mestský štýl s možnosťou bezproblémového nosenia v korporátnom prostredí.

6. KERBHOLZ FRIDA BLACK MARBLE – MIDNIGHT BLACK

Tipnite si, ktorá časť hodiniek nemeckej značky Kerbholz, si zaslúži najviac superlatívov? Pravdaže, je to opäť ciferník. Tentokrát však neboduje zásluhou kreativity dizajnérov, ale vďaka všemocnej matke prírode. To ona je autorom unikátnej kresby na plátku pravého mramoru a iba ona môže za to, že na svete nenájdete dva exempláre s rovnakou textúrou. Máte v pláne dať najavo jedinečnosť svojej osobnosti? Verte nám, lepšie hodinky nenájdete.

Netrafili sme sa do vášho vkusu? Mrknite na kompletnú ponuku čiernych hodiniek od renomovaných značiek a vyberte si tie pravé pre vás.

Pridať komentár

Komentáre (0)

Zatiaľ žiadne.