Nebuďte šedou myškou. Sivé hodinky vám to nedovolia

Michal Pindura 0 30.08.2015

Nebuďte šedou myškou. Sivé hodinky vám to nedovoliaKto by nepoznal slávnu knihu a nemenej slávny film 50 odtieňov sivej. Svetový hit z pera E. L. Jamesa si podmanil milióny žien na celom svete tak živelne, ako šarm tajomného, mierne zvráteného boháča Christiana Greya priťahoval nevinnú študentku literatúry Anastasiu v podaní Dakoty Johnson.

Hollywoodskym bestsellerom sme si tak trochu pomohli k téme dnešného krátkeho blogu, ktorý bude od začiatku po koniec zahalený do odtieňov sivej. Sivé hodinky možno nebudú také pikantné ako zbližovanie hlavných postáv prvého dielu erotickej trilógie na filmovom plátne, ale charizma im rozhodne nechýba.

Elegantné sivé hodinky | Hodinky.sk

Achromatická farba na pomedzí čiernej a bielej, búrajúca nástupom nového trendu v oblasti farbenia vlasov zaužívané predstavy, ktoré ju vykresľujú ako symbol staroby, dokáže pri správnom použití a zladení divy. Sivé hodinky určite pre nikoho nebudú priemerné, alebo nedajbože všedné. Práve naopak. Zlatých a strieborných modelov je na trhu nespočet. Koľko narátate sivých?

Pravdaže, nie pre každú z nás budú sivé hodinky, aj napriek ich ľahkej kombinovateľnosti so živými farbami oblečenia a ostatných doplnkov, tým pravým orechovým. Najlepšiu pozíciu majú v ich nosení čiernovlásky, o čosi menej odtieňov sivej pristane červenovláskam s pehami. Pri šikovnom narábaní s farbami sa však hodia aj blondínkam. Najhoršie by bolo sivú zavrhnúť a nedať jej šancu. Uvidíte, ak sa jej dopredu nezrieknete a správne si vyberiete, nesklame vás.

Športové sivé hodinky | Hodinky.sk

Na oficiálne stretnutia, aj na párty. Tam všade sa sivé hodinky uchytia vďaka svojej neutrálnosti a nekonfliktnosti. Môžu byť elegantné aj športové. V prvej polohe dokážu splynúť so zvyškom outfitu, v druhej zmierniť ostré tóny typické pre športovú výbavu. Je len na vás, akou úlohou sivé hodinky poveríte, zhostia sa jej s gráciou sebe vlastnou.

Nazdávate sa, že z vás sivá farba spraví nenápadnú osôbku, ktorú na ulici každý prehliadne? Zabudnite na klišé. Sivé hodinky to nikdy nedopustia.

Pridať komentár

Komentáre (0)

Zatiaľ žiadne.