Noste aj vy hodinky celebrít. S novinkou CITIZEN EM0230-50B budete jednou z nich

Michal Pindura 0 25.03.2015

Noste aj vy hodinky celebrít. S novinkou CITIZEN EM0230-50B budete jednou z nichJaponskej značke Citizen sa na dámske hodinky, ktoré na jednej strane vytrvalo útočia na ženské zmysly eleganciou znásobenou trblietavými kamienkami Swarovski Elements a na druhej strane vďaka solárnemu napájaniu Eco Drive nemenej presvedčivo argumentujú v prospech bezstarostného používania, podarilo „zbaliť“ už nejednu svetovú celebritu. Podmanivému šarmu a šikovne ukrytému technickému pozadiu modelov Citizen neodolala tenistka Victoria Azarenka, speváčka Kelly Clarkson či golfistka Paula Creamer.

S novinkou CITIZEN EM0230-50B sa môžete do tejto vyberanej spoločnosti zaradiť aj vy. Nechať sa očariť brúsenými kryštálikmi od Swarovského, skombinovanými s vysoko leštenou nehrdzavejúcou oceľou, listovými ručičkami a delikátne pôsobiacimi číslicami hodín, je otázkou niekoľkých sekúnd. Japonskí majstri dizajnu veľmi dobre vedia, čím sa zalíškajú európskym ženám. Ničoho nie je príliš veľa. Tak akurát je milimetrov priemeru (34) i množstva kamienkov. Veď ktorá z nás by chcela žiariť ako diskoguľa?

CITIZEN EM0230-50BCitizen v novinke ukázal, že má perfektný odhad, ako nájsť správny pomer medzi lookom hodiniek vhodných na denne a večerné nosenie. Ani vy by ste sa určíte nenalíčili na pracovné jednanie rovnako intenzívne ako na večernú párty. Podobne je to s hodinkami. Novinka umne balansuje na hrane odvážnejšieho a umierneného štýlu, čím sa jej využitie stáva univerzálnejším a vy si tak môžete byť istá, že hodinky naozaj vynosíte.

Pri každodennom nosení si na hodinky ľahko vytvoríte závislosť. O to ťažšie potom znášate, keď sa ich kvôli výmene batérie musíte – nech aj na krátky okamih – vzdať. CITIZEN EM0230-50B vám takéto krušné chvíle nikdy nepripravia. Firemný systém Eco Drive, ktorým je značka Citizen povestná, úplné odstránil potrebu výmeny klasickej batérie. Všetko, čo je pre chod hodiniek dôležité, je svetlo dopadajúce na ciferník chránený minerálnym sklíčkom. Použitý trojručičkový quartz strojček E031 si pri plnom nabití vstavaného akumulátora energiou zo svetla udrží presný čas po dobu šiestich mesiacov.

Pre dámske hodinky Citizen je typický starostlivo spracovaný oceľový náramok. Ten nechýba ani tu. K jeho výhodám vo všeobecnosti patrí vysoká odolnosť a fakt, že sa pod nim ruka potí oveľa menej ako pod koženým alebo plastovým remienkom. Náramok sa vyznačuje striedaním vonkajších leštených plôšok s vnútornými brúsenými a uzavretým vyhotovením s bezpečnostnou skladacou sponou.

Ako na každé hodinky Citizen, aj novinku EM0230-50B, ktorú u nás momentálne kúpite za výhodných 244 eur, poskytujeme záruku až 5 rokov.

Pridať komentár

Komentáre (0)

Zatiaľ žiadne.