Novinky DKNY Chambers si dávajú smelé ciele. Vďaka svojim danostiam ich môžu dosiahnuť

Michal Pindura 0 24.04.2016

Novinky DKNY Chambers si dávajú smelé ciele. Vďaka svojim danostiam ich môžu dosiahnuť

Módna značka DKNY dodala na náš sklad tucet sviežich jarných noviniek. Iba dva z dámskych kúskov s atmosférou kozmopolitného New Yorku sa však môžu pochváliť krásne vybalansovaným pomerom medzi okúzľujúcim vzhľadom, funkciami a hodnotnými materiálmi.

DKNY Chambers 2223 a Chambers 2224 sú iné. Na rozdiel od hodiniek predurčených na jedinú „životnú rolu“, ktorá začína a končí pri vyšperkovaní outfitu, chcú tieto robustné a zároveň elegantné oceľové modely dokázať viac. Ako vraví ich výrobca, radi by uspokojili potreby dnešnej modernej ženy. Hoci to nie je ľahká úloha, vďaka svojim danostiam na to určite majú.

Dizajnovo ide vlastne o hodinársku klasiku – aj keď jedno očko treba občas privrieť, aby ste pod ich trblietavým „make-upom“ rozoznali tradičné tvary. 38 mm hodinky ich maskujú desiatkami brúsených kamienkov vloženými do hmoty okružia. Krištáliky vybrúsené do tvaru podobnému opracovaniu typu tabuľkovec pôsobia dvojako – na jednej strane priťahujú pohľady, na druhej silou magnetu odvádzajú od vnímania týchto hodiniek ako čistej klasiky.

Dámske hodinky DKNY Chambers 2223 a Chambers 2224 | Hodinky.sk

V zovretí ligotu a pod ochranou minerálneho sklíčka sa v celej svojej impozantnosti ukazuje biely analógový ciferník, ktorý čo-to naznačuje, akými fintami sa značka DKNY mieni trafiť do vkusu súčasných emancipovaných žien. Štyri subciferníky patriace chronografu a multifunkčnému dátumu so zobrazením dňa v týždni dopĺňajú tri centrálne ručičky a okienko dátumovky na pozícii 4:30. Áno, DKNY Chambers 2223Chambers 2224 bodujú funkciami. Je chvályhodné, že pri toľkých indikátoroch a plnej sade aplikovaných indexov so šikmými fazetami sa im podarilo zachovať prehľadnosť a vzdušnosť ciferníka. Radosť naň pozerať.

Novinky z dielní slávnej návrhárky Donny Karan kombinujú trblietanie okružia a funkcie japonského quartz strojčeka s vodeodolnosťou 50M/5ATM a kvalitami keramiky. Biely materiál, z ktorého je vyrobený náramok (zakončený oceľovou skladacou sponou), totiž nie je nič iné, ako keramická zmes. Vyznačuje sa vysokou odolnosťou voči chemikáliám, poškriabaniu a navyše je absolútne hypoalergénna.

Okúzľujúci dizajn, funkčný trojzáprah a pokročilé materiály. Týmto všetkým by modely DKNY Chambers 2223 a Chambers 2224 mohli uspokojiť aj vaše potreby.

Pridať komentár

Komentáre (0)

Zatiaľ žiadne.