Odlep sa zo stoličky a ži naplno. Hodinky Quiksilver ti s tým pomôžu

Michal Pindura 0 09.09.2015

Odlep sa zo stoličky a ži naplno. Hodinky Quiksilver ti s tým pomôžuNemôžete obsedieť na jednom mieste a stále vás to ťahá von? Čerstvý vzduch, priatelia, športy každého druhu, to všetko vám spolu s neutíchajúcou túžbou prekonávať samého seba koluje v krvi. Možno ste to nevedeli, ale ste so značkou Quiksilver vyznávate podobnú životnú filozofiu. 

Pôvodne austrálsky, dnes americký špecialista na boardingové športy vo svojich hodinkách už dávno nemyslí iba na úzku skupinu zákazníkov z radov surferov a snowboardistov, ktorí od rána do večera nezlezú z dosky. V sortimente značky si životný priestor našli tak elegantné, ako aj outdoorové modely. Pravdaže, Quiksilver sa nijako nevystatuje úmyslom podkúriť technickej špičke od Casia, dotykovým Tissotom alebo turistickým bestsellerom od Timexu. Pokročilé funkcie sa mu zatiaľ nepodarilo skrotiť. Ak však máte v hľadáčiku hodinky, ktoré sú zadobre s vodou, nechýba im štýl, športový duch a nezruinujú vašu peňaženku, potom by ste modely s vlnou a zasneženým končiarom v logu nemali obísť.

Quiksilver Tactik EQYWA03000 XGGKV prípade, že nechcete míňať čas hľadaním tých správnych hodiniek a dáte si poradiť, máme pre vás skvelý tip. Pánska novinka Quiksilver Tactik EQYWA03000 XGGK nestiahne chvost pred športovými výzvami, dizajnom pochodí v mestskej i ozajstnej džungli a jej cena vám rozhodne nespôsobí hlavyboľ.

Prvým a najpodstatnejším predpokladom na držanie kroku s väčšinou aktivít, do ktorých sa pustíte, je nepoddajná konštrukcia hranatého púzdra s rozmermi 39 × 12 mm. Čierny, na povrchu matný polykarbonát je húževnatý, dobre tlmí nárazy a je ľahký ako pierko. Aj vďaka nemu vážia hodinky len 50 gramov. Spoločne s oceľovým skrutkovacím viečkom sa termoplastický polymér stará o slušnú vodeodolnosť 100M/10ATM.

Bez pochýb najvýraznejšou časťou novinky je remienok. Ukážkovo ohybný silikónový popruh sa ľahko prispôsobí zápästiu, časom netvrdne a neláme sa. Jeho kamuflážny vzor sa síce tvári ako súčasť vojenskej výstroje, v skutočnosti však toho veľa nezamaskuje. O tom, že nenápadnosť nepatrí k silným stránkam modelu EQYWA03000 XGGK, svedčí lesklá červená čiapočka korunky a rovnako sfarbený emblém značky na ciferníku. Vzhľad ciferníka je inak striedmy, brilantne čitateľný, s účelným rozložením prvkov. Plusom z hľadiska praktickosti je nanesenie svetielkujúceho pigmentu na centrálne ručičky hodín a minút.

Hodinky by neboli hodinkami bez strojčeka. Použitý quartz kaliber vyrobil známy japonský závod Miyota (súčasť skupiny Citizen). Jedná sa o trojručičkový strojček s dátumovkou umiestnenou medzi štvrtou a piatou hodinou.

Pridať komentár

Komentáre (0)

Zatiaľ žiadne.