Odmeníme aj vaše hodnotenie hodiniek. Posledný zľavový poukaz v tomto roku získava…

Michal Pindura 0 10.11.2016

LORUS R2305FX9Ďalšie tri mesiace ubehli, a tak takmer presne podľa plánu prebehlo nateraz posledné kolo žrebovania ďalšieho budúceho majiteľa alebo majiteľky zľavového poukazu v hodnote 30 €.

Tí, ktorí našu súťaž už stihli zaregistrovať, vedia, že týmto spôsobom pravidelne odmeňujeme snahu našich zákazníkov, ktorí pridali k niektorému produktu z ponuky e-shopu Hodinky.sk svoje hodnotenie a čo najpodrobnejší opis.

Hodnotenie hodiniek sa naozaj oplatí. Tentokrát sa napísanie detailného opisu modelu LORUS R2305FX9 vyplatilo pánovi Andrejovi Bolerázskemu z Piešťan. Srdečne blahoželáme!

Prečo „honorujeme“ autorov hodnotení? Je to jednoduché. Výstižné používateľské recenzie a osobné skúsenosti sú často rozhodujúcim jazýčkom na váhe pri výbere nových hodiniek, pričom veľakrát dokážu zabrániť sklamaniu z nevhodnej kúpy.

Ohodnoťte hodinky z našej ponuky a v najbližšom kole žrebovania sa možno usmeje šťastie práve na Vás. Neviete ako na to? Nechajte sa inšpirovať hodnotením aktuálneho víťaza a jeho opisom detských hodiniek s podsvieteným ciferníkom LORUS R2305FX9.

„S hodinkami sme, teda hlavne 7 ročný syn, ktorý ich dostal, nadmieru spokojný. Aj v reále vyzerajú tak dobre, ako na fotografii. Firma Lorus odviedla veľmi dobrú prácu. A to čo sa týka prevedenia i použitých materiálov. Hodinky nepôsobia vôbec lacno a dojem z nich je, ako keby patrili do vyššej cenovej kategórie. Bonus a veľmi vďačná vec je podsvietenie ciferníka. Na stanovačke sa len stačilo opýtať syna, koľko je hodín a odpoveď bola bleskurýchle a s hrdosťou obratom späť. Žiadne vyťahovanie baterky z vrecka či pozeranie času na mobile :-). Samozrejme v tme fungujú aj fosforeskujúce ručičky, avšak len obmedzenú dobu od posledného nabitia na svetle. Ďalší bonus je vodotesnosť (udávaná do 100 m), čo syn taktiež poctivo testoval na dne najhlbšieho bazéna. O stopovanie výdrže a zábavu dieťaťa pod vodou na kúpalisku je tým taktiež postarané :-)). Určité obavy boli z trvácnosti sklíčka, ktoré je dosť vypuklé, ale zatiaľ sa drží, zvládlo aj lezenie po skalách a na zrúcaninách, pády pri hre či na bicykli, i keď drobné a ledva viditeľné škrabance už tam sú. Opticky však nevadia, viditeľné sú len pri detailnom pohľade zblízka. Ciferník je farebne neutrálny, pekný až elegantný, prehľadnosti však uberá jeho rozdelenie na príliš veľa dielikov (medzi jednotlivými číslami nie je rozdelenie na 5 ale na 10 dielikov). Zámer ostáva nejasný, pravdepodobne chceli autori rozdeliť ukazovateľ tak, aby sa dali vyčítať aj polminúty. Pri tak malých hodinkách určených ešte pre deti to však je zmätočné a kontraproduktívne (ťažko vysvetliť dieťaťu, že jednotlivý dielik ukazuje sekundu, resp minútu, keď tých dielikov tam nie je 60 ale 2 x toľko ???? Veľkým plusom je však remienok – pohodlný, kvalitný a odolný. Na detskú ruku je však trochu zbytočne dlhý, ale materiál – mäkká guma dovoľuje bezproblémové skrátenie odstrihnutím (čo som však kvôli prípadnej záruke nerobil a synovi odstávajúci koniec nevadí). Asi najväčší nedostatok u týchto hodiniek je prevliekacia kovová klipsňa remienka, ktoré je zbytočne široká a voľný koniec remienka nedržala dostatočne. Pri športe alebo hraní sa tento voľný koniec remienka často vyvliekol a mal som strach, aby syn hodinky následne nestratil, lebo samému to nenapadlo koniec remienka zastrčiť nazad. Z toho dôvodu som urobil jediný malý, ale funkčný zásah – trochu stlačil klipsňu remienka kombinačkami a bolo po probléme. Aj napriek drobným výhradám, pozitíva jednoznačne prevažujú a považujem tieto hodinky za výbornú voľbu pre malého začínajúceho školáka. Nadčasový dizajn a neutrálne farebné prevedenie ho bez zbytočného ostychu budú sprevádzať aj po vychodení základnej školy. A samozrejme, keďže sú to hodinky, robia aj to čo majú – ukazujú presný čas – od kúpy ich vôbec nebolo treba nastavovať. Keby som mal kúpiť znova pre syna hodinky, vybral by som tieto isté. A on, ako tvrdí, takisto. :-)“

Neváhajte a pridajte aj Vaše hodnotenie. Či bude tým najlepším sa dozviete YYY.

Pridať komentár

Komentáre (0)

Zatiaľ žiadne.