Omega zverejnila na Youtube videonávody ku svojim hodinkám

Michal Pindura 0 17.12.2012

Youtube playlist s videonávodmi hodiniek OmegaO zákazníkovi, ktorý si vyhliadne a kúpi poctivé mechanické hodinky sa predpokladá, že sa v problematike tikajúcich mašiniek vyzná a základné nastavenie zvládne bez ťažkostí sám. Z dôvodu spoľahnutia sa na znalosti spotrebiteľa sa hlavne drahé a luxusné manufaktúry niekedy zachovajú macošsky a manuál do balenia jednoducho nepriložia. To však zďaleka neplatí o Omege. Len pred pár dňami ku podrobným tlačeným návodom pribudli názorné videomanuály.

V novovytvorenej sekcii firemného Youtube kanála s názvom OMEGA Video Manuals je vo forme playlistu k dnešnému dátumu nahratých 25 videí rozdelených podľa kolekcií a kalibrov. Videá pokrývajúce línie Speedmaster, Seamaster, Constellation a De Ville obsahujú výukové animácie nastavení a základného použitia hodiniek Omega. Hoci pokročilých užívateľov nič nové nenaučia, pre nováčikov stupujúcich do kúzelného sveta mechaniky je ich ilustratívnosť viac než prívetivá.

Okrem pomoci majiteľom hodiniek môžu byť videomanuály osožné aj pre predajcov. Obchodníci sa neraz potýkajú s nedorozumeniami ohľadom funkčnosti, prípadne problémami s nejednoznačnosťou návodov. Otázky typu prečo mi zastali hodinky, keď som ich mal týždeň položené na nočnom stolíku sú pomerne bežné. Samozrejme, v súvislosti s videonávodmi sa nedá hovoriť ako o všelieku, ale frustráciu z domnelej nefunkčnosti a následné nervózne zháňanie rady u predajcu môžu vyriešiť.

Zdroj: www.ablogtowatch.com

Pridať komentár

Komentáre (0)

Zatiaľ žiadne.