Prvý zľavový poukaz za hodnotenie hodiniek v tomto roku putuje do rúk…

Michal Pindura 0 12.02.2017

ESPRIT TP90652 Purple ES906524004Tri mesiace sú za nami. A to znamená jediné – vyberali sme prvého majiteľa alebo majiteľku 30-eurového zľavového poukazu v tomto roku.

Tí, ktorí našu súťaž už zachytili, vedia, že týmto spôsobom pravidelne odmeňujeme snahu našich zákazníkov, ktorí pridali k niektorému produktu z ponuky e-shopu Hodinky.sk svoje hodnotenie a čo najpodrobnejší opis.

Hodnotenie hodiniek sa skutočne oplatí. Tentokrát sa napísanie detailného opisu modelu ESPRIT TP90652 Purple ES906524004 vyplatilo pani Zuzane Adamikovej zo Stupavy. Srdečne blahoželáme!

Prečo odmeňujeme autorov hodnotení? Je to jednoduché. Výstižné používateľské recenzie a osobné skúsenosti sú často rozhodujúcim jazýčkom na váhe pri výbere nových hodiniek, pričom veľakrát dokážu zabrániť sklamaniu z nevhodnej kúpy.

Ohodnoťte hodinky z našej ponuky a v najbližšom kole žrebovania sa možno usmeje šťastie práve na Vás. Neviete ako na to? Nechajte sa inšpirovať hodnotením aktuálnej víťazky a jeho opisom hravých detských hodiniek ESPRIT TP90652 Purple ES906524004.

Detské hodinky značky ESPRIT spájajú v sebe módny štýl a vysokú kvalitu a sú cenovo veľmi dostupné. Detského zákazníka určite nadchnú krásne pestré farby. Ich okrúhly fialový ciferník je ohraničený strieborným okružím. Číslice na ciferníku sú oranžové a dosť výrazné, aby sa v čase ľahko zorientovali aj mladšie školopovinné deti. Príjemným detailom na hodinkách sú dvojfarebné srdiečka, ktoré zdobia ciferník, ale aj kožený remienok hodiniek, ktorý veľmi oceňujem.  Koža nepôsobí na detskú kožu alergicky. Pôsobí elegantne, nechladí a veľmi ľahko sa prispôsobí zápästiu. O odolnosť a čo najväčšiu životnosť hodiniek sa postará kvalitné minerálne sklíčko. Je veľmi tvrdé a má vysoký obsah kremíka, vďaka čomu sa vyznačuje vysokou odolnosťou voči škrabancom a oteru. Neznamená to však, že je úplne odolné voči poškriabaniu. Hodinky Esprit sú odolné proti vlhkosti alebo proti ojedinelému namočeniu, sú určené pre náhodný styk s vodou, nie sú však primárne určené pre plávanie vo vode. Po technickej stránke sú hodinky na strojčeky svetoznámych hodinárskych firiem. Hodinky Esprit poháňajú quartzové strojčeky a tým je zaručená úplná spoľahlivosť chodu a úplná presnosť pri meraní času. Hodinky sú poháňané batériou. Hodinky sú veľmi ľahké a nezaťažia detskú rúčku. Hodinky sú dodávané s originálnou krabičkou Esprit. „

Neváhajte a pridajte aj Vaše hodnotenie. Či bude tým najlepším sa dozviete 30. júna 2017.

Pridať komentár

Komentáre (0)

Zatiaľ žiadne.