ROXY Charlie ERJWA03003 XWWM – ich miesto je tam, kde je zábava

Michal Pindura 0 07.07.2014

ROXY Charlie ERJWA03003 XWWMAko by podľa vás mali vyzerať dámske hodinky? Väčšina odpovedí by pravdepodobne obsahovala prídavné mená typu útle, jemné, príťažlivé, nóbl, ligotavé. Čo sa však stane, ak hodinky nemajú zakotviť na zápästí dámy vyhľadávajúcej luxusné kokteilové večierky, ale na ruke slečny, ktorá sa pohodlnejšie cíti na čerstvom vzduchu, obklopená priateľmi a dobrou náladou? Niektoré požiadavky sa bez pochýb zmenia. Z nóbl sa stane ľahko športový, z ligotavého hravý a z drahého šperku, na ktorý treba  brať zvýšený ohľad vzniknú trebárs hodinky ROXY Charlie ERJWA03003 XWWM.

Novinka v našej ponuke je ako stvorená stať sa hitom leta 2014. Predurčujú ju k tomu pozitívne pôsobiace farby, v ktorých hrá prím biela doplnená cyklámenovou, príjemná cena necelých 75 eur a povesť americkej značky Roxy. Tá sa od svojho vzniku zaoberá výrobou oblečenia a príslušenstva pre aktívne žijúce ženy. Presne z tejto sorty je aj typická majiteľka modelu Charlie ERJWA03003 XWWM.

Hodinky s 29-milimetrovým oceľovým púzdrom pri nosení neprekážajú, sú stále žensky pôvabné a vďaka vodeodolnosti 50M/5ATM sa nezľaknú ani stretu s vodou v bazéne. Minerálnym sklíčkom chránený ciferník hostí iba nutné minimum prvkov: tri centrálne ručičky poháňané quartzovým strojčekom, priame čierne indexy a cyklámenovo sfarbené emblémy značky. Zaujímavým detailom stavby hodiniek je korunka umiestnená na pozícii štvrtej hodiny. Takto uložená korunka nikdy nebráni ohýbaniu zápästia.

Dámsky model ROXY Charlie ERJWA03003 XWWM doplnený bielym koženým remienkom so žiarivou výstelkou máme skladom pripravený na okamžité odoslanie.

Pridať komentár

Komentáre (0)

Zatiaľ žiadne.