Ružová je nová čierna. Inšpirujte sa TOP 5 ružovými dámskymi hodinkami

Michal Pindura 0 15.10.2017

Ružová je nová čierna. Inšpirujte sa TOP 5 ružovými hodinkami

Darmo nás budú presviedčať, že ružová farba nemá na jeseň v šatníkoch miesto, my vieme svoje. Ružová je jednou z tých farieb, ktoré nikdy nezapadnú prachom a ktoré sa v dievčenských, ale i dámskych garderóbach budú vyskytovať bez ohľadu na to, čo momentálne fičí.

Ružová je na rozdiel od stálic typu bielej alebo čiernej farbou tisícich tvárí. Každá z nás by bez mihnutia oka odrecitovala prinajmenšom päť odtieňov na čele s kojeneckou (baby) ružovou, staroružovou, fuksiovou, malinovou, morušovou… Čo odtieň, to iná nálada a atmosféra.

Napriek tomu, že ružovú mnohé z nás považujú za detskú, sladkú a naivnú, určite nie je vhodná iba pre malé princezné zamilované do Hello Kitty či romantické duše. Ružová je priateľská, optimistická, nežná a hravá farba, ktorá nádherne podčiarkne pracovné i casual outfity čiernovlások, blondínok aj ryšaviek. Všade, kde sa objaví, upokojuje, spája nezlúčiteľné kombinácie, ale najmä robí ženu príťažlivou.

Ružová je farba tisícich tvárí

Ružová sa perfektne hodí k sivej, čiernej, hnedej i striebornej, teda presne tým farbám, ktoré budú až do marca vládnuť uliciam a nákupným centrám. A povedzme si, ktorá z nás by nechcela v tejto záplave šedých myšiek vyzerať ako trendy zjav hodný nasledovania? S ružovou to ide ľahko a bez veľkej námahy.

Ak by ste do ružovej nerady skočili oboma nohami, začnite postupne – napríklad od kvalitných náramkových hodiniek. Správne vybratý model dokáže divy. Môžete s ním vyzerať mladistvo, očarujúco i profesionálne. Všetko závisí od vás a od odtieňa ružovej, ktorý si vyberiete. V nasledujúcich riadkoch vám ukážeme niekoľko spôsobov, ako s ružovou v hodinkách pracovať tak, aby ste z nej vyťažili maximum.

BABY RUŽOVÁ 👉 JUST CAVALLI LOGO JC1L008L0035

BABY RUŽOVÁ - JUST CAVALLI LOGO JC1L008L0035

V tomto odtieni ružovej nájdete esenciu kvetín a rozvinutých záhrad. Hodinky značky Just Cavalli však ani v prevládajúcej ružovej, ktorá sa usadila na remienku imitujúcom kožu exotických plazov a na ciferníku, nestratili rebelský a tak trochu extravagantný výraz. Všimnite si detailne spracovanú korunku s kužeľovou hlavičkou a symbol blesku na dvanástej hodine. Originálne, čo poviete? K džínsom a padavým blúzkam sú ako stvorené.

CUKRÍKOVO RUŽOVÁ 👉 CASIO G-SHOCK GMA S110MP-4A3

CUKRÍKOVO RUŽOVÁ - CASIO G-SHOCK GMA S110MP-4A3

Výrazne ružová a k tomu decentne metalická. Ak si chcete zaspomínať na módu na prelome 80. a 90. rokov minulého storočia a pritom máte v pláne ružové hodinky využívať aj pri športe, trafili ste do čierneho. Cukríkový odtieň šikovne opticky zmenšuje pomerne mohutné hodinky a robí ich viditeľnými aj za zhoršených podmienok. Vďaka množstvu funkcií si na svoje prídu aj maniačky do technologických hračiek.

MAGNÓLIOVO-RUŽOVÁ 👉 CALVIN KLEIN CITY K2G236X6

MAGNÓLIOVO-RUŽOVÁ - CALVIN KLEIN CITY K2G236X6

Dokonalý príklad, ako aj ružová môže pôsobiť inteligentne a elegantne. Vo Švajčiarsku vyrobený model od famózneho Calvina Kleina ťaží z jednoduchosti a efektívnosti, ktoré prekladá so sofistikovanosťou jemného gilošového vzoru na ciferníku, oceľovým púzdrom v odtieni ružového zlata a ružovým remienkom z pravej kože. Ideálne hodinky na odprezentovanie vašej osobnosti v najlepšom svetle.

STARORUŽOVÁ 👉 MICHAEL KORS MK2617

STARORUŽOVÁ - MICHAEL KORS MK2617

Takto si predstavujeme správne namiešaný mix mladosti a zrelosti. Staroružová je nenadarmo považovaná za najobsadzovanejšiu farbu hollywoodskych filmov. Keď sa tohto atraktívneho odtieňa chopí Michael Kors a pridá k nemu zrkadlovo vyleštené púzdro, ktoré na okruží zdobia dva rady brúsených kamienkov, výsledok nemôže byť iný ako brilantný. Nenechajte sa však oklamať jemnosťou, s týmito hodinkami si môžete smelo zaplávať.

MAGENTOVO-RUŽOVÁ 👉 WENGER FIELD COLOR 01.0441.146

Ružová môže byť tiež zábavná a nespútaná. V magentovom odtieni švajčiarskych unisex hodiniek Wenger sa blíži k červenej a vzbudzuje pocity dynamiky a energie. Svieži, športovejšie ladený dizajn modelu vodeodolného do 100M/10ATM je podporený ostrejšie tvarovaným púzdrom a ohybným silikónovým remienkom.

Nevybrali ste si z našich TOP 5 ružových hodiniek? Pozrite si všetky ružové modely v našej ponuke.

Pridať komentár

Komentáre (0)

Zatiaľ žiadne.