Športový šik alebo elegancia? Tissot útočí na dámske srdcia novinkami pre rok 2018

Michal Pindura 0 22.07.2018

Športový šik alebo elegancia? Tissot útočí na dámske srdcia novinkami pre rok 2018

Nalejme si čistého vína, koľko je takých žien, ktoré si hodinky vyberajú podľa typu strojčeka? Sú to mizivé počty. Naopak, nepoznáme vo svojom okolí ženu, ktorej by neurobila radosť kvalita, skvelý dizajn a najmä rešpektovaná značka. Aj z tohto dôvodu si Tissot pri vytváraní dámskych modelov nekomplikuje prácu svojou pýchou, automatmi Powermatic 80, ale radšej navrhuje každodenne nositeľné quartzové kúsky, ktoré vyšperkuje pôsobivými detailmi a viac než solídnou odolnosťou voči vode. Na dámy presýtené všednými hodinkami to krásne funguje už roky rokúce. Novinky Tissot FlamingoPR100 Lady Sport Chic pre rok 2018 pokračujú v načatom diele.

TISSOT FLAMINGO 2018

Dámske hodinky Tissot Flamingo pre rok 2018

V elegantnej kolekcii Flamingo sa s príchodom leta objavili štyri nové verzie. Prívrženkyniam strieborných tónov ulahodia dva varianty z leštenej nehrdzavejúcej ocele a milovníčky kráľovskej farby potešia spracovania ošetrené zlatým, respektíve ružovo-zlatým PVD. Ak vám neprekáža mierne navýšenie ceny, budete nadšené z redizajnovaného perleťového ciferníka s tenučkým orámovaním centrálnej časti vo farbe puzdra a dvanástimi brúsenými diamantmi nahrádzajúcimi číslice hodín. Noblesný dojem podčiarkujú asymetrické úchyty náramku i náramok samotný. Vytvorený je z kombinácie postupne sa zmenšujúcich prstencov a diskrétnych článkov, vďaka ktorým hodinky pripomínajú štýlový šperk.

Tissot Flamingo T094.210.33.116.01

Ako sme už naznačili, strojček je poháňaný batériou. Čo sme ale nespomenuli, je, že disponuje funkciou upozornenia na jej končiacu životnosť. Ak sa už aj vám stalo, že ste si chceli ráno nasadiť svoje obľúbené hodinky a zistili ste, že ich batéria vypovedala službu, z funkcie EOL (End Of Life) budete unesené. Samozrejme, od výmeny batérie vás neodbremení, no aspoň si budete vedieť vopred naplánovať návštevu hodinára.

Tissot Flamingo T094.210.33.116.00

Pri obyčajných fashion hodinkách by sme na tomto mieste mohli už len rozoberať, k akému typu outfitu sa hodia. Tissot Flamingo 2018 sú však excelentné nielen vzhľadom. Ponúknu neprekonateľnú trvanlivosť zafírového sklíčka, najvyššiu akosť ušľachtilej ocele a slušnú odolnosť voči vode na úrovni 50M/5ATM. Ďalším bonusom je možnosť mikro korekcie dĺžky náramku. Jednotlivé vymeniteľné články sú totiž tak drobné, že umožňujú prispôsobiť dĺžku náramku vášmu zápästiu takmer s milimetrovou presnosťou.

Tissot Flamingo T094.210.11.126.00

Nemenej špičkové sú diamanty zdobiace ciferník. Ide o triedu Top Wesselton, čo znamená, že ich čírosť, jas a farba zodpovedajú prísnym klenotníckym kritériám. Tissot taktiež garantuje, že pochádzajú výlučne z legitímnych zdrojov.

TISSOT PR100 LADY SPORT CHIC

Tissot PR100 Lady Sport Chic T101.910.22.116.00

Radíte sa aj vy k ženám, ktoré chcú vyzerať tip top bez ohľadu na to, čo robia a kde sa nachádzajú? Potom práve vám je určená druhá z noviniek od Tissotu. Oproti modelom Flamingo sú hodinky PR100 Lady Sport Chic športovejšie a o čosi robustnejšie. S priemerom 36 mm sú dokonca väčšie než všetky predošlé dámske modely PR100 vrátane automatickej verzie, ktorej priemer bol len 34 mm. Nárast veľkosti je presne v duchu trendu stierania hraníc medzi dámskymi a pánskymi hodinkami, o ktorom sme písali v nedávnom článku.

Tissot PR100 Lady Sport Chic T101.910.11.121.00

Na rozdiel od radu Flamingo, u PR100 nie sú diamanty povinnou súčasťou ciferníkov. Na výber máte luxusnejšie vyhotovenia s dvanástimi diamantmi vsadenými do štvorcových lôžok a perleťovým podkladom, a tiež verzie s klasickými luminiscenčnými indexmi, ktoré sú aplikované na lúčovo upravený podklad.

Tissot PR100 Lady Sport Chic T101.910.11.031.00

Dynamickejší charakter hodiniek podčiarkujú nielen luminiscenčné prvky, ale hlavne vodeodolnosť až 100M, ktorá z nich robí ideálneho spoločníka na príležitostné vodné športy. Zároveň však platí, že si svoju úlohu s prehľadom zastanú aj v kombinácii s večerným pracovným oblečením.

Zaujalo vás podmanivé spojenie švajčiarskej precíznosti a štýlového dámskeho dizajnu? Pozrite si novinky Tissot Flamingo a PR100 Lady Sport Chic pre rok 2018 v našom obchode.

Zdroj: Tissot

Pridať komentár

Komentáre (0)

Zatiaľ žiadne.