Staň sa hviezdou svahu s novinkami od Roxy

Michal Pindura 0 02.02.2015

Staň sa hviezdou svahu s novinkami od RoxyNasnežilo. Doprava kolabuje, zaskočení cestári hromžia. Nie každý však v kopách bielej hmoty vidí pohromu a nočné jazdy s pluhom. Pre viacerých z nás nastal práve teraz ideálny čas na nabrúsenie hrán snowboardu alebo navoskovanie carvingov a vyrazenie na hory. Si pripravená zaboriť sa do panenského prašanu a stať sa hviezdou svahu?

Nemusíme si nič navrávať, ako odborníčka na vkus určite dobre vieš, že na získanie honoru hviezdy zjazdovky bude sotva stačiť ukážková technika rezania oblúčikov. Dôležitý je štýl, ktorým vo svoj prospech obrátiš aj nejaké to padnutie na zadok. Ako na to? Jednoducho. K trendovej bunde a novým lyžiam zvoľ vhodné hodinky. Stávkou na istotu sú novinky od Roxy.

Americký špecialista na boardingové športy má na pritiahnutie pozornosti nos. Nezáleží na tom, či uprednostníš široké chlapčenské nohavice, ružovú kombinézu alebo tvoju prilbu zdobí zlatý airbrush, Roxy ťa nikdy nesklame. Z nových modelov si vyberie každá.

Chceš niečo elegantné a pritom funkčné? Nech sa páči, hodinky ROXY MISTRESS 350 CHRONO ERJWA03005 MKPO sú pre teba ako stvorené.

ROXY MISTRESS 350 CHRONO ERJWA03005 MKPO

Viac športovej uletenosti? Aj tu má Roxy odpoveď. Model Inspire ERJWD03007 XWWG má všetko, čo potrebuješ.

Roxy Inspire ERJWD03007 XWWG

Ideš po lyžovačke do après-ski a hľadáš hodinky, ktoré zapadnú aj do lepšej spoločnosti? Žiadny problém, ROXY UPTOWN ERJWA03004 MKPO sú tvoja vstupenka do VIP zóny.

ROXY UPTOWN ERJWA03004 MKPO

Stále nič? Nevadí, v ponuke máme ďalšie desiatky modelov Roxy. Ak na to máš, hviezdou svahu môžeš byť s ktorýmikoľvek z nich. 

Pridať komentár

Komentáre (0)

Zatiaľ žiadne.