Štýlové novinky Casio BABY-G – najfarebnejšie z farebných, najaktívnejšie z aktívnych

Michal Pindura 0 25.09.2016

Štýlové novinky Casio BABY-G - najfarebnejšie z farebných, najaktívnejšie z aktívnych

Čo robí z modelov BABY-G jednotku pre aktívne a častokrát až hyperaktívne žijúce dievčatá a ženy? Bez nutnosti zbytočne dlhých úvah sú to odolnostné vlastnosti, športová DNA a blízke príbuzenstvo s vyhlásenými nezničiteľnými hodinkami G-SHOCK. Ich jemnejšia odnož, určená výhradne na dámske zápästia, je ale výnimočná ešte niečím.

Dizajnéri japonskej značky Casio majú v poznámkach dvakrát hrubo podčiarknuté, čo nespútaná dynamickosť žien, ktoré využijú každú príležitosť zodrať podrážku svojich obľúbených tenisiek, potrebuje a čo od hodiniek požaduje. Zabudnite na meranie tepu a sledovanie spálených kilojoulov prístrojmi s nevábnou vizážou. Tieto ženy – a určite nám dajú za pravdu – nechcú nič počítať a úzkostlivo sledovať. Chcú len žiť, skvelo vyzerať a o nič ďalšie sa nestarať. Je jedno či na „skejte“ cestou na brigádu či do práce alebo v uliciach nočného mesta, keď už ide iba o neriedenú zábavu.

Casio BABY-G 2016, modely zo série BA 120 | Hodinky.sk

Šport už dávno nie sú len prepotené tričká a socialistické „šušťáky“ . Šport je životný štýl, je to možnosť, ako spoznávať podobne naladených ľudí. Kto už by chcel pred inými vyzerať nevýrazne a pôsobiť ako šedá myška? S novými letnými modelmi Casio BABY-G to ani nejde.

V osviežujúcom farebnom koktaile namiešanom sériami BA 110, BA 120 a BGA 210 sa to pozitívnymi farbami a ich kombináciami len tak hmýri. Máte náladu na citrusové odtiene žltej, oranžovej a zelenej? Nájdete ich v modeloch BABY-G BA 120-9BBA 120SC-9A. Máte chuť na niečo chladivé, pripomínajúce spenenú vodnú hladinu? Siahnite po variante BA 110DC-2A3.

Casio myslelo aj na stále aktuálny trend metalických materiálov. Na okružiach kúskov z kolekcie BGA 210, inšpirovaných futbalovými či basketbalovými dresmi, je farebná polyuretánová živica nahradená ľahučkým eloxovaným hliníkom. Okrem toho, že anodizovaný hliník perfektne vyzerá, pri dotyku vás okamžite presvedčí, že tieto hodinky nie sú iba plastovou hračkou, ale skutočným časomerným nástrojom.

Casio BABY-G 2016, modely zo sérií BA 110 a BGA 210 | Hodinky.sk

O tom, že novinky BABY-G nemajú iba peknú energickú tváričku a nič viac, svedčia aj ponúkané funkcie a charakteristiky: plavecká vodeodolnosť 100M, zvýšená odolnosť voči nárazom, LED podsvietenie displeja, stopky, časovač (u niektorých verzií jachtársky), alarm, predprogramovaný kalendár, ktorý rozpozná kratšie i dlhé mesiace či prestupné roky, svetový čas a možnosť zobrazenia času v 12/24 hodinovom formáte. Slušné, čo poviete?

Aby dobrých správ nebolo málo, takmer všetky nové modely Casio BABY-G máme skladom, pripravené na odoslanie priamo k vám domov.

Pridať komentár

Komentáre (0)

Zatiaľ žiadne.