Sunday Rose – tuctová móda je OUT, od týchto hodiniek dostanete krehkosť, ženskosť a pozitívne vyžarovanie

Michal Pindura 0 18.01.2017

Sunday Rose - tuctová móda je OUT, od týchto hodiniek dostanete krehkosť, ženskosť a pozitívne vyžarovanie

Pôvabná ako motýľ poletujúci po jarnej lúke, krehká ako lupeň divej ruže, okúzľujúca ako trblietavé krídla vážky. Sunday Rose je rovnako živá ako ty. Takto charakterizuje značka Sunday Rose samú seba. A my nemáme ani najmenšiu námietku.

Cenovo dostupné dámske hodinky mladej značky založenej českou podnikateľkou Jasněnou Vláhovou (JVD, Lacerta, Loser) v roku 2016 sú určené predovšetkým mladým dievčatám, ale svojím ľahko zapamätateľným dizajnom a nenútenou eleganciou dokážu osloviť aj ženy, ktoré vedia, čo chcú.

Sunday Rose SUN-A02

Modely Sunday Rose sa vďaka svojej jemnosti a atraktivite ľahko stanú súčasťou štýlu ich majiteľky, výrazom jej osobnosti a postojov. Nemalou mierou im k tomu dopomáhajú nežnosť i hravosť, zásluhou ktorých dokážu na seba strhnúť pozornosť okolia. Hodinky Sunday Rose patria na zápästie každej ženy, ktorá nehľadá tuctovú módu, ale produkty s určitým čarom a pozitívnym vyžarovaním. Tieto vlastnosti sa značke podarilo zakomponovať aj do firemného sloganu „Fragile at heart“ – Krehká v srdci. Dá sa vari ženskosť vystihnúť lepšie?

Sunday Rose SUN-D03

Jednotlivé modely sú sústredené v troch kolekciách s ľahko zapamätateľnými názvami. Série Alive a Classic dokonale zapadajú do aktuálneho trendu hodiniek s väčšími, avšak stále dámskymi rozmermi oceľových púzdier, úzkymi remienkami z kvalitnej kože a zaujímavo riešenými ciferníkmi.

Modely Sunday Rose Alive

Špecialitou radu Alive sú originálne fotorealistické motívy vyobrazujúce rôzne prírodné výjavy vrátane kvetín, motýľov či vážky. Tretia kolekcia Darling sa vyznačuje subtílnejšími púzdrami a okrem decentných hodiniek v pastelových tónoch obsahuje aj kúsky s florálnymi motívmi na ciferníkoch.

Dámske hodinky Sunday Rose

Hoci sa značka Sunday Rose profiluje ako emotívna, nezabúda ani na technickú kvalitu a spoľahlivosť svojich výrobkov. Všetky modely sú vybavené tvrdenými minerálnymi sklíčkami a presnými japonskými quartz strojčekmi Miyota.

Foto: www.instagram.com/sundayrosewatches

Pridať komentár

Komentáre (0)

Zatiaľ žiadne.