Súťaž ShopRoku 2013 vrcholí. Dajte svoj hlas e-shopu HODINKY.SK

Michal Pindura 0 19.09.2013

S koncom septembra sa uzavrie aj tohtoročné kolo súťaže ShopRoku 2013, ktorú jej organizátor usporiadal s cieľom nájsť najlepšie a najzaujímavejšie internetové obchody. Už 10. októbra spozná Slovensko víťazov v kategóriách: Cena kvality, Cena popularity a najnovšie i špeciálna Cena Heureky za stánky s presahom respektíve silným príbehom.

Do piateho ročníka hlasovania sa, ako ste už isto postrehli, zapojila aj spoločnosť HODINKY.SK. Neustále rastúca slovenská firma stojaca za najväčším e-shopom s hodinkami na Slovensku je od založenia Hodinárskeho magazínu v júni 2011 jeho sponzorom, partnerom a odborným garantom. Bez podpory jej majiteľov by projekt elektronického časopisu o hodinkách nevznikol a nebol schopný fungovania.

Kladieme si preto za povinnosť časť podpory a ústretovosti vrátiť. Ak Vám Hodinársky magazín a jeho ďalšie napredovanie nie je ľahostajné, radi by sme Vás, našich čitateľov a priaznivcov, požiadali o využitie posledných desiatich dní na odovzdanie hlasu spoločnosti HODINKY.SK. Ďakujeme.

Pridať komentár

Komentáre (0)

Zatiaľ žiadne.