Swiss Military Hanowa Navalus Multifunction Lady – novinka, ktorá stiera rozdiely medzi noblesou a športom

Michal Pindura 0 07.09.2016

Swiss Military Hanowa Navalus Multifunction Lady - novinka, ktorá stiera rozdiely medzi noblesou a športom

Určite ste už nespočetnekrát počuli formulku o tom, ako je ten a ten výrobok vhodný pre každého. Možno sa to javí ako klišé, ale skutočne existujú produkty, ktoré stierajú rozdiely.

Keby sme sa zamerali na takú osobitú kategóriu, akou sú dámske hodinky, a chceli by sme medzi nimi nájsť model, ktorý by s prehľadom obstál v náročnej skúške elegancie a pritom disponoval športovými parametrami, do užšieho výberu by sa ich nedostalo mnoho. Ak by sme stáli pred úlohou ukázať prstom iba na jeden z nich, bola by to letná novinka Swiss Military Hanowa 6278.04.001.01, ktorá rozšírila kolekciu Navalus Multifunction Lady.

Kam by ste tieto štýlové analógové hodinky zaradili? Sú elegantné, športové, alebo niečo medzi tým? Naschvál sa vyhýbame spojeniu športovo-elegantné (podľa stylistov je to neexistujúca skomolenina), ale ako lepšie ich vystihnúť?

Swiss Military Hanowa Navalus Multifunction Lady 6278.04.001.01

Eleganciu získali vďaka integrovanému bielemu koženému remienku s textúrou krokodílej kože, premenlivému podkladu ciferníka vyrobenému z prírodnej perlete a zlatej PVD úprave najdôležitejších prvkov pri určovaní času a dátumu. Honosná kombinácia bielej a zlatej nie je in iba v snubných prsteňoch. Naposledy celkom ovládla ples v opere a pravidelne ju vídať aj na červenom koberci pri odovzdávaní Oscarov.

Druhá strana osobnosti modelu Navalus Multifunction Lady 6278.04.001.01 – športová – je tvorená precízne spracovaným, striedavo lešteným a brúseným púzdrom s príťažlivými krivkami, ktoré si poradí s vodou do úrovne 100M. Letná prietrž mračien, kúpanie, plávanie… žiadny problém. Starosti si nemusíte robiť ani o sklíčko. Je zafírové a teda takmer nepoškrabateľné. Za túto zostavu by sa nehanbili ani dobre vybavené pánske hodinky.

Balenie hodinky Swiss Military Hanowa | Hodinky.sk

Pôvod a logo značky Swiss Military Hanowa sú neklamným znakom švajčiarskej výroby. Povestné meradlo kvality Swiss Made a označenie oficiálneho licencovaného produktu Švajčiarskej federácie zaručuje prvotriedne spracovanie a prítomnosť švajčiarskeho strojčeka. Rovnako ako u ostatných kúskov v sérii Navalus Multifunction Lady, aj tu má zobrazovanie času a správny chod funkcií 24-hodinového subciferníka a multifunkčného dátumu (deň v mesiaci, deň v týždni) v popise práce quartzový kaliber 9238/1971 zo závodov ISASWISS. Jeho presnosť sa pri bežnom nosení drží v tolerancii ±15 s za mesiac.

Swiss Military Hanowa Navalus Multifunction Lady 6278.09.001

Hodinky Swiss Military Hanowa Navalus Multifunction Lady  6278.04.001.01 máme skladom za 299 €. Pokiaľ by biely remienok nebol vaším favoritom, v ponuke máme tiež pozlátenú (PVD) verziu 6278.09.001 s remienkom hnedej farby. 

Pridať komentár

Komentáre (0)

Zatiaľ žiadne.