Tipy na vianočný darček: elegancia v znamení dámskych hodiniek Michael Kors a DKNY

Michal Pindura 0 18.12.2016

Sme si takmer stopercentne istí, že na tento článok netrpezlivo čakala každá žena, pre ktorú Vianoce prinášajú okrem tradičných hodnôt aj ideálny čas na obohatenie svojho šatníka o najnovšie módne výstrelky. Obe slávne newyorské značky, ktorým dnes s veľkou radosťou dáme priestor, sú práve v predvianočnom období v tom najlepšom. Do predaja už stihli poslať kompletné kolekcie dámskych hodiniek navrhnuté pre sezónu jeseň/zima 2016 a teraz len čakajú, čo sa bude diať. My sme si ich posledné modely detailne obzreli a máme v tom jasno. Hodinky Michael Kors aj DKNY majú všetko potrebné na to, aby sa z nich stali zbožňované súčasti outfitov a zároveň hity tohtoročných Vianoc.

Tipy na vianočný darček: elegancia v znamení dámskych hodiniek Michael Kors a DKNY
Smotánka medzi návrhármi z Veľkého jablka sa pred zimnou sezónou skutočne vytiahla. Môžete sa spoľahnúť, že hodinky z ich posledných kolekcií čochvíľa zaplavia Instagram i stránky módnych blogov. Michael Kors aj Donna Karan si počas zimy na zápästiach žien predstavujú štýlový šperk, ktorý však nebude iba jednoúčelovou záležitosťou. Popri tom, že sa ich hodinky budú páčiť a s prehľadom budú obsadzovať prvé miesta v zoznamoch vianočných prianí slečien a dám, ktorým záleží na tom, ako vyzerajú, budú aj pohodlne nositeľné a funkčné. Nikto si predsa nechce kúpiť síce podmanivé, no nedotiahnuté pozlátko.

 Zlaté dámske hodinky DKNY a Michael Kors

Keď sme už pri zlate, nemôžeme nespomenúť, že jeho lesk, teplé tóny a luxusné vyžarovanie boli pre obe značky voľbou číslo jedna. Príkladom za všetky sú elegantné modely DKNY 2486 či Michael Kors MK6366. Pri pohľade na ne nám okamžite napadla otázka, aké by to boli Vianoce bež ligotu, zlatých ozdôb a pocitu tepla a pohody? Zlaté hodinky sú nielen podľa Michaela Korsa a Donny Karan top trendom aktuálnej sezóny. Ľakať vysokých cien sa ale rozhodne nemusíte. U všetkých modelov bola zlatá farba dosiahnutá nanesením trvácnej vrstvy PVD v odtieni žltého alebo ružového zlata na podkladový materiál – antialergickú nehrdzavejúcu oceľ.

 Oceľové dámske hodinky DKNY a Michael Kors

V prípade, že máte pred zlatou farbou rešpekt a nie ste si celkom istá, ako sa s ňou bude pracovať pri skladaní outfitu, dajte prednosť brúsenej, respektíve leštenej oceli modelov DKNY 2381 alebo Michael Kors MK5555. Pôsobí síce chladnejšie, no je neutrálna a o čosi lepšie sa znáša s výraznými vzormi a farebne bohatšími doplnkami.Jednoduchšie a zdobenejšie dámske hodinky Michael Kors a DKNY

Ak nie ste ešte stále rozhodnutá, aké hodinky by vás pod stromčekom najviac potešili – či to budú dizajnovo čistejšie kúsky typu Michael Kors MK 3478, alebo naopak zdobenejšie modely vykladané brúsenými kamienkami, ako to ukazuje model DKNY NY8252, stačí sa inšpirovať pri listovaní v našej ponuke. Dobrou správou je, že tak Michael Kors, ako i DKNY vám dávajú na výber. A to platí aj o funkciách. Kým niektoré ženy si vystačia s ručičkami hodín a minúť, iné trvajú na multifunkčnom dátume alebo chronografe. Je to možno prekvapivé, ale chronograf (stopky) sa u oboch fashion legiend teší čoraz väčšej obľube. Bude sa aj u vás? Šancu mu môžete dať modelmi MK6368 alebo NY 2453.

 Dámske chronografy DKNY a Michael Kors

Ako to u módnych tvorcov býva, pri navrhovaní svojich kolekcií sa neraz pridržiavajú určitej vopred zvolenej témy. Michael Kors sa najnovšie angažuje v boji proti hladu vo svete (hodinky Hunger Stop očakávame v najbližších týždňoch) a Donna Karan ospevuje mnohotvárnosť jej domovského mesta New York. Nevyčerpateľná studnica nápadov, prameniaca z multikultúrnej povahy veľkomesta a jeho rozmanitosti sa v hodinkách prezentuje cez prekladanie hrejivých jesenných tónov žltého a červeného zlata s náznakmi grafickej architektúry zastúpenej jednoduchšie, niekde až minimalisticky koncipovanými tvarmi a striebornou či svetlo šedou farbou. Chcete príklad? Ak sa dobre zadívate, v sérii Park Slope nájdete na ciferníkoch vzor pripomínajúci murované steny. Namiesto tehál je však vyskladaný z opakujúcich sa písmen DKNY.

Tipy na vianočný darček - hodinky DKNY

Hodinky Michael Kors a DKNY ponúkajú oveľa viac, než môžeme vtesnať do blogu bez toho, aby sa jeho rozsah nepatrične nenafúkol. Nakoniec, Vianočné obdarúvanie si nepotrpí na záplavu slov. Stačí jeden správne vybratý darček, ktorý povie všetko potrebné. Naša rada preto znie, pošlite vášmu „súkromnému Ježiškovi“ odkaz na tento článok a nechajte sa prekvapiť ????

Pridať komentár

Komentáre (0)

Zatiaľ žiadne.