Tipy na vianočný darček pre muža: kvalitné pánske hodinky vždy potešia

Michal Pindura 0 30.11.2016

TIPY NA VIANOČNÝ DARČEK PRE MUŽA: KVALITNÉ PÁNSKE HODINKY VŽDY POTEŠIA

A máme ich tu zas. Vianoce, po roku opäť klopú na dvere a viac než kedykoľvek inokedy počas roka natískajú staré známe otázky typu: „čo len kúpim môjmu manželovi, manželke, babke či najlepšej kamarátke…, aby vedeli, že mi na nich záleží?“. Keďže zaručených rád, ako a čo nakupovať je plný internet, ani my nechceme ostať pozadu.

To, že najlepšie, čo môžete pred Vianocami urobiť, je myslieť na nákup darčekov vopred sme vám pripomenuli v nedávnom blogu. Veríme, že ste tak urobili ???? Tentokrát nechceme písať ani o tom, aké je dobré mať časovú rezervu a nespoliehať sa dni tesne pred Štedrým dňom, kedy vrcholí predvianočný zhon a vy už sotva budete mať šancu kúpený tovar vrátiť.

Blížiace sa najkrajšie sviatky roka sú pre nás v Hodinky.sk skvelou príležitosťou na oprášenie nášho obľúbeného seriálu o náramkových hodinkách, ktoré by nemali chýbať ani pod vaším vianočným stromčekom. Dôvodov na pokračovanie týchto článkov máme viacero: doba sa posunula, pomenili sa trendy, vyvinuli sa technológie… To, čo bolo IN pred dvanástimi mesiacmi je dnes minulosťou, ku ktorej sa nebudeme vracať.

Vianoce sú výnimočný sviatok a ten si pýta výnimočné, kvalitné a najmä originálne hodinky. Keďže nechceme miešať hrušky s jablkami, dnešný článok je určený predovšetkým tým, ktorí si lámu hlavu výberom darčeka pre pánov, teda manželov, otcov, synov alebo vnukov. Chápeme, nie je to nič ľahké. Ešte predtým, ako vám predstavíme naše tipy na hodinky, ktorými zaručene spravíte radosť každému chlapovi, mali by ste si položiť otázku, aký typ muža plánujete obdarovať. Je to pán v rokoch? Skúste hodinky Fossil alebo Timex. Aktívny športovec? Jednoznačne Casio a keď Casio, tak modely G-Shock. Pojašený tínedžer? Prvá voľba my bala smerovať k Dieselkám, prípadne značke Komono. Alebo nebodaj seriózny biznismen? Švajčiarskymi hodinkami zabodujete. Pamätajte, správy odhad je polovica úspechu.

Ak už máte úplne jasno, pre koho hodinky kupujete a viete aj koľko ste za ne ochotní/ochotné utratiť (nie je všetko iba o cene), neostáva nám nič iné, ako dať priestor jednotlivým modelom roztriedeným do prehľadných kategórií. Toto sú naši vianoční favoriti na pánske zápästie:

HODINKY PRE VYZNÁVAČA ŠPORTU A OUTDOORU 

Značky: TISSOT T-TOUCH, CASIO PRO TREK, TIMEX EXPEDITION, LUMINOX

Hodinky pre týchto chlapov sú robustné, odolné a funkčne i konštrukčne prispôsobené dynamickému životnému štýlu a nástrahám, s ktorými je možné prísť do kontaktu pri športe a v prírode. Je vhodné, aby športové hodinky boli odolné voči vode aspoň do 100/10ATM a podľa predurčenia pre konkrétny účel ponúkali funkcie ako sú stopky, časovač, prípadne barometer a výškomer.

Vianoce 2016 - HODINKY PRE VYZNÁVAČA ŠPORTU A OUTDOORU

Horný rad:

Tissot T-Race Touch T081.420.97.057.07 Tour de France 2016 >> NAKUPUJTE TU

Casio Pro Trek PRW 6000Y-1A >> NAKUPUJTE TU

Spodný rad:

Luminox Recon 8831.KM >> NAKUPUJTE TU

Timex Expedition TW4B02900 >> NAKUPUJTE TU

HODINKY PRE CHLAPA MILUJÚCEHO TECHNOLÓGIE

Značky: CASIO G-SHOCK, CITIZEN, SEIKO, BERING

Pre mužov azda najatraktívnejšia kategória. S technológiami, ktorými sú vybavené tieto hodinky sa dá hrať dlhé hodiny, ale najmä sú pripravené plniť svoj prvoradý účel. Solárne napájanie odbremení od výmen batérie, rádiová synchronizácia času zabezpečí absolútnu presnosť a bohatá senzorová výbava pomôže s odmeraním takých veličín, pre ktoré boli kedysi potrebné špecializované prístroje.

Vianoce 2016 - HODINKY PRE CHLAPA MILUJÚCEHO TECHNOLÓGIE

Horný rad:

Casio G-Shock GW 9300DC-1 >> NAKUPUJTE TU

Citizen AT9036-08E >> NAKUPUJTE TU

Spodný rad:

Seiko SSC425P1 >> NAKUPUJTE TU

Bering 34440-707 >> NAKUPUJTE TU

HODINKY PRE ŠTÝLOVÉHO ELEGÁNA

Značky: FESTINA, TOMMY HILFIGER, FOSSIL, CALVIN KLEIN

Títo chlapi nepotrebujú kvantum funkcií ani všemožnú odolnosť. Oveľa viac im záleží na svojom vzhľade a tom, ako sa prezentujú navonok. Zabudnite na gýčové hodinky z tržnice. Odporúčame vám siahnuť po uhladených a dizajnovo vycibrených módnych značkách – áno, aj muži si potrpia na zvučné značky. Ak sa navyše adresát vášho vianočného darčeka orientuje v hodinkách, stávkou na istotu sú poctivé mechanické hodinky.

Vianoce 2016 - HODINKY PRE ŠTÝLOVÉHO ELEGÁNA

Horný rad:

Festina Automatic 6846/1 >> NAKUPUJTE TU

Fossil CH3034 >> NAKUPUJTE TU

Spodný rad:

Tommy Hilfiger 1791244 >> NAKUPUJTE TU

Calvin Klein CITY K2G271Z6 >> NAKUPUJTE TU

HODINKY PRE VYŤAŽENÉHO MANAŽÉRA

Značky: CERTINA, TISSOT T-TREND, JUNKERS, CIMIER, VOSTOK

Dochvíľnosť nadovšetko! Pre manažéra či biznismena hrá dôležitú rolu každá sekunda. Odporúčame vám preto vyberať z hodiniek, ktoré netrpia nedostatkom presnosti, ponúkajú prehľad o čase vo viacerých časových pásmach a pritom vyzerajú tak, aby si svoje miesto zastali v kombinácii s dobre padnúcim oblekom. Prihliadajte aj na pôvod hodiniek. Jednoznačne najviac cenené sú hodinky švajčiarskej, respektíve nemeckej výroby.

Vianoce 2016 - HODINKY PRE VYŤAŽENÉHO MANAŽÉRA

Horný rad:

Certina DS 8 C033.450.22.031.00 >> NAKUPUJTE TU

Tissot Couturier Automatic T035.428.36.051.00 >> NAKUPUJTE TU

Spodný rad:

Junkers Worldtimer 6892-2 >> NAKUPUJTE TU

Vostok YM86/565B288 >> NAKUPUJTE TU

HODINKY PRE TÍNEDŽERA

Značky: POLICE, DIESEL, KOMONO, DANIEL WELLINGTON, CASIO G-SHOCK

Najuvoľnenejšia kategória, v ktorej sa nemusíte báť odvážnej veľkosti, živých farieb ani výrazných vzorov. Tu platí, čím viac, tým lepšie. Počúvajte svojho tínedžera, sám vám povie, čo momentálne letí, aké hodinky nosia jeho spolužiaci a aké by chcel nosiť on sám. Môžete sa vydať cestou nadrozmernosti, neprehliadnuteľnosti alebo vyzývavosti. Odhliadnuc od dizajnových trendov, nezabudnite ani na športovcov, ktorých potreby dokážu hodinky ľahko zohľadniť.

Vianoce 2016 - HODINKY PRE TÍNEDŽERA

Horný rad:

Police PL14536JSB/12A >> NAKUPUJTE TU

Diesel DZ4406 >> NAKUPUJTE TU

Spodný rad:

Komono The One Black W1904 >> NAKUPUJTE TU

Daniel Wellington 0203DW >> NAKUPUJTE TU

Pridať komentár

Komentáre (0)

Zatiaľ žiadne.