TOP 5 hodinárskych trendov roka 2018, ktoré sa oplatí nasledovať

Michal Pindura 0 03.06.2018

TOP 5 hodinárskych trendov v roku 2018, ktoré sa oplatí nasledovať

Striedanie trendov sa nikdy nezastaví. Keď už sa zdá, že sa nič nové nedá vymyslieť, dizajnéri a módni tvorcovia nás vždy niečím prekvapia. Ak sa im aj nepodarí prísť s úplnou novinkou, v zásobe majú dostatok inšpirácií z minulosti, ktoré stačí oprášiť, nablýskať a hotový zázrak je na svete.

Kým vlani sa trendy v oblasti fashion hodiniek krútili okolo pompézneho návratu štýlu 90. rokov, tento rok sa do histórie ponoril ešte hlbšie. To ale nie je všetko. V nasledujúcich riadkoch nájdete tipy aj na ďalšie trendové hodinárske hity roku 2018, ktoré sa zaručene oplatí nasledovať, ak chcete byť IN.

VÝSTREDNÉ 80. ROKY SÚ SPÄŤ

Bola to doba divokých účesov, neónových „šušťákov“ a z dnešného pohľadu poriadne uletenej módy. Zároveň to však bol čas rozmáhajúcej sa popkultúry, chytľavej hudby a rozmachu technológií.

Aké iné hodinky by mohli túto neopakovateľnú éru reprezentovať lepšie ako emócie a nostalgiu vyvolávajúce modely Casio Retro? V 80. rokoch chcel mať tieto digitálky každý! Ponúkajú jednoduché odčítanie času, väčšina má stopky a podsvietenie. Týmto hodinkám nesmie chýbať typický oceľový náramok – bez neho by im chýbala polovica ich osobnosti.

VÝSTREDNÉ 80. ROKY SÚ SPÄŤ - Casio Retro

NÁŠ TIP: pre dokonalý dojem odporúčame modely s nesmrteľnou kalkulačkou.

LOGÁ ZNAČIEK MUSÍ BYŤ VIDNO

Na prelome 80. a 90. rokov boli logá značiek všade a boli naozaj veľké. V tomto roku sú hrdé logá a nadrozmerné nápisy opäť na výslní.

VinK VinK 😁😍 Vai miten se meni? #calvinklein #ck #kellopuoti #calvinkleincolor #rannekello #kesä #keltainen #mustavalkea #väriäelämään

Príspevok, ktorý zdieľa Kellopuoti.fi (@kellopuoti.fi),

Je jedno, či zvolíte hodinky, ktoré majú veľké logo na ciferníku alebo remienku, dôležitá je iba plocha, ktorú zaberá a to, či je značku zďaleka vidieť. Ako by mal štýl výrazných emblémov vyzerať, ukazuje napríklad Calvin Klein vo svojich modeloch z kolekcie Color, Just Cavalli v sérii Logo a Esprit v novinkách Houston Bold.

Príspevok, ktorý zdieľa Chiara Ferragni (@chiaraferragni),

ZEMITÉ FARBY KRAĽUJÚ

Rok 2018 sa nesie aj v znamení návratov ku koreňom. Od skorej jari frčia prírodné materiály a pohodové zemité tóny, ktoré navodzujú atmosféru pohody. V lete tomu nebude inak.

Swarovski® crystals and rose gold accents. #FairfieldCrystals #timex

Príspevok, ktorý zdieľa Timex (@timex),

Ak patríte k vyznávačom tlmenejších odtieňov, skúste sa inšpirovať v ponuke hodiniek americkej značky Timex. Nájdete v nej športovejšie kúsky a tiež elegantné modely osadené krištálikmi Swarovski. Ich spojivkom sú komfortné textilné remienky, ktoré si zamilujete pre spôsob, akým sa prispôsobia vášmu zápästiu.

VIAC JE VŽDY VIAC

Hovorí sa, že menej je viac. Niečo na tom bude, ale nie v tomto roku! Pokiaľ ide o nálady dizajnérov, tí sa pri navrhovaní aktuálnych kolekcií pekne odviazali. Nešetria s farbami, zložitosťou motívov ani pútavosťou vzorov.

VIAC JE VŽDY VIAC - Tommy Hilfiger Candice a Zeppelin Grace

Prím hrajú symetrické geometrické vzory, aké nájdete napríklad v nových dámskych kúskoch Zeppelin Grace Lady a Tommy Hilfiger Candice, ale pokiaľ máte v sebe dušu romantičky, siahnuť môžete po nemenej horúcich kvetinových motívoch v štýle značky Sunday Rose.

Nalaďte se na jaro 🌸💐 Barev není nikdy dost! Hodinky Sunday Rose Watercolour 💫 . . . #sundayrose #sundayrosewatches #livingsundayrose #sunday #chill #relax #goodvibes #vibes #girl #girly #spring #colours #colour #color #fashion #design #ootd #inspo #inspiration #pink #flowers #woman #lady #photo

Príspevok, ktorý zdieľa Sunday Rose By JVD (@sundayrose.watches),

ŽIARIVÁ AJ BEZ DIAMANTOV

Ohnivé diamanty sú zvlášť v kombinácii so spoločenskými šatami znakom luxusu a prepychu. V aktuálnom roku ich však k zažiareniu nepotrebujete. Rovnakú službu vám spravia trblietavé kamienky v akomkoľvek počte a usporiadaní.

ŽIARIVÁ AJ BEZ DIAMANTOV - Michael Kors Portia

Ak ste prepadli téme glamour, hoďte očkom na modely Michael Kors Portia. S efektnými brúsenými očkami sa v nich stretnete na okruží aj na ciferníkoch, kde sú zoskupené do tvaru kruhu alebo srdca.

Nenašli ste trend, ktorý by vás presvedčil? Mrknite na všetky naše novinky a vyberte si štýl roku 2018 podľa seba.

Pridať komentár

Komentáre (0)

Zatiaľ žiadne.