TOP 5 hodiniek na leto, s ktorými ide hlavne o zábavu

Michal Pindura 0 02.07.2017

TOP 5 hodiniek na leto, s ktorými ide hlavne o zábavu

Celé leto je pred nami. Čo to znamená, je každému nad slnko jasnejšie. Dva mesiace plné dovoleniek, vody, výletov, vychutnávania si miešaných drinkov na terasách podnikov a nekončiacej zábavy. Tomu všetkému sa budeme venovať intenzívnejšie než v ktoromkoľvek inom ročnom období. Tešíte sa? My rozhodne áno ????

Určite sa nepomýlime, ak napíšeme, že už dávnejšie v obchodoch sondujete kúsky, s ktorými sa z vás v lete stane sexi žena alebo atraktívny muž. Máte ich už? Ak ste už v duchu začali skladať outfity, s ktorými vyrazíte do mesta, na pláž alebo na hory, skúste si položiť otázku, či vám v nich nič zásadné nechýba. Tak čo, nechýba? Plavky máte, pod tričkami sa prehýbajú poličky v skrini a slnečných okuliarov ste si nakúpili toľko, že môžete každý deň nosiť iné…

V prípade, že vám k dokonalosti precízne budovaného letného štýlu ostáva iba nasadiť mu povestnú korunu, obráťte svoju pozornosť na hodinky. Správne zvolené hodinky dokážu podčiarknuť a vylepšiť outfit na každú letnú príležitosť od športu, festivalov až po nablýskané kokteilové párty pod holým nebom.

S hodinkami na leto je to podobné ako s ostatnými kusmi oblečenia. V prvom rade by mali zohľadňovať aktivity, do ktorých sa chystáte pustiť – elegantné do mesta, outdoorové do prírody, vodotesné do vody. Ozaj, voda! Buďte si istí, že s ňou na 100 % prídete do kontaktu. Nakoniec, kto by odolal osviežujúcemu skoku do bazéna alebo vychutnaniu si chladivej letnej prehánky počas sparného dňa?

Aj z tohto dôvodu spravíte dobre, ak zameriate na modely s úrovňou vodeodolnosti 100M/10ATM a namiesto náchylných kožených remienkov, pod ktorými sa navyše zvykne potiť ruka, uprednostníte rýchlo schnúce textilné alebo syntetické remienky, respektíve odolné oceľové náramky.

O hodinkách na leto sa dá veľa hovoriť, ale dôležitejšie je, že ich výber je až prekvapivo ľahký. Nemusia byť drahé, prepchaté funkciami a už vôbec by nemali pôsobiť strnulo a príliš formálne – veď leto je najmä o zábave! Nebojte sa sýtych ani neónových farieb, v lete sú živšie odtiene priam nutnosťou – naplno s nimi zažiarite a ukážete, že sa neberiete príliš vážne.

Stále si neviete si vybrať tie pravé? Spoľahnite sa na naše zaručené TOP 5 letné tipy:

PÁNSKE HODINKY NA LETO

👉 TIMEX EXPEDITION E-TIDE TEMP COMPASS T2N738

TIMEX EXPEDITION E-TIDE TEMP COMPASS T2N738

– turistický bestseller
– odolné oceľové puzdro
– kompas, teplomer
– elektroluminiscenčné podsvietenie INDIGLO
– vodeodolnosť 100M/10ATM

👉 TISSOT QUICKSTER T095.417.17.037.15 NBA GOLDEN STATE WARRIORS

TISSOT QUICKSTER T095.417.17.037.15 NBA GOLDEN STATE WARRIORS

– švajčiarska kvalita
– hodinky venované šampiónovi NBA s emblémom na viečku
– takmer nepoškrabateľné zafírové sklo
– nylonový remienok
– vodeodolnosť 100M/10ATM

DÁMSKE HODINKY NA LETO

👉 MICHAEL KORS MK5916

MICHAEL KORS MK5916

– nezameniteľný elegantný štýl
– atraktívna zlatá úprava puzdra i náramku
– praktický chronograf
– vodeodolnosť až 100M/10ATM

👉 DOXA 704.15.161.22

DOXA 704.15.161.22

– športový dizajn
– odolný plastový remienok
– zafírové sklo
– vodeodolnosť 100M/10ATM

UNISEX HODINKY NA LETO

👉 WENGER 01.0441.146

WENGER 01.0441.146

– ciferník a syntetický remienok vo výraznom odtieni magenta
– vodeodolnosť až 100M/10ATM
– záruka 3 roky
– minerálne sklíčko so zafírovou vrstvou
– švajčiarska výroba

Pridať komentár

Komentáre (0)

Zatiaľ žiadne.