TOP 5 štýlových hodiniek pod 200 €

Michal Pindura 0 17.05.2017

TOP 5 štýlových hodiniek pod 200 €

Kto by namietal, keby dostal za málo peňazí veľa muziky. Ak ste práve neveriacky vrhli pohľad na nadpis, v ktorom svieti číslo 200 € a nechápete, čo má obnos, ktorý je pre niekoho tretinou jeho výplaty, spoločné s málo peniazmi, je na čase uviesť veci na správnu mieru. 200 € určite nie je málo. Na druhú stranu, vo svete kvalitných hodiniek ani veľa.

Za 200 eur síce nemôžete mať všetko, čo si zmyslíte, no aj tak môžete od hodiniek za túto sumu oprávnene požadovať solídne dielenské spracovanie, hodnotné materiály ako sú ušľachtilá oceľ, titán alebo zafírové sklíčko. Okrem nich však máte nárok aj na štýl. Presnejšie kopec štýlu! Veď práve v tejto kategórii sa jeden vedľa druhého tlačia fashion kúsky od renomovaných značiek, ktoré sú navrhnuté podľa posledných trendov. Je ich toľko, že pokiaľ nemáte úplne jasné, aké hodinky by ste si chceli kúpiť a následne s pocitom hrdosti nosiť,  s výberom môžete mať veľa veľmi príjemných starostí ????

Nieže by sme vás o ne chceli oberať – to určite nie – no, nazdávame sa, že vyzdvihnúť TOP 5, podľa nášho názoru najštýlovejších hodiniek do 200 €, nemôže byť na škodu. Toto sú oni:

Fossil Jacqueline ES 3434

FOSSIL JACQUELINE ES 3434

Fossil snáď ani nedokáže vyrobiť hodinky, ktorým by chýbal štýl. Spolupráca s blogermi a známymi osobnosťami jeho modelom viditeľne prospieva. V aktuálnej kolekcii sa objavil aj tento pomerne jednoduchý, o to však ľahšie kombinovateľný kúsok s atraktívnym oblým púzdrom a článkovým náramkom. Všetko samozrejme v zlatej farbe. S nádychom luxusu počítajte aj na ciferníku, na ktorom nájdete rímske markery hodín a elegantné listové ručičky.

Casio Edifice EFB 530L-2A

CASIO EDIFICE EFB 530L-2A

Japonskí hodinári si nerobia dobré meno iba obrnenými a funkciami nabitými hodinkami. V sérii Edifice nájdete oku lahodiace modely, ktoré sa priam pýtajú k obleku či inému spoločenskému oblečeniu. Nie sú to ale žiadni suchári. Za 199 eur vám ponúknu športovú vodeodolnosť 100M, mimoriadne tvrdé zafírové sklo a praktický chronograf. Ako bonus dostanete remienok z kože upravenej tak, aby pripomínala prémiovú kožu krokodíla a opalizujúci ciferník meniaci farbu od kráľovsky modrej až po antracitovo šedú.

Kerbholz Hinze Rosewood Cognac

TOP 5 štýlových hodiniek pod 200 €

Štýl bez myšlienky nie je štýl. Nenapodobiteľné drevené hodinky nemeckej značky Kerbholz stavajú na ideách ekológie a udržateľného hospodárstva. Model s púzdrom zhotoveným z ceneného a vysoko dekoratívneho dreva stromu Dalbergia (známe aj ako rosewood či palisander) je spárovaný s prírodne tónovaným koženým remienkom, odtieňom pripomínajúcim farbu lahodného koňaku. Červeno-hnedé partie hodiniek vynikajú aj vďaka detailom s úpravou v odtieni ružového zlata.

Festina Extra 20250/2

TOP 5 štýlových hodiniek pod 200 €

Retro je večné, to vie hádam každý. S príchodom línie Festina Extra, ktorej tvárou sa stal hollywoodsky herec Gerard Butler, sa retro štýl stal žiadanejší, ako kedykoľvek predtým. Dokonalé dobové prevedenie hodiniek je plné drobností tvoriacich výnimočný celok. Sami sa nedokážeme rozhodnúť, či je lepšie zvládnutý rozťahovací „stretch“ náramok z ušľachtilej ocele, alebo nás viac očaril klenutý, históriou inšpirovaný ciferník, na ktorom hviezdia centrálne zlaté ručičky typu dauphiné a dizajnový „crème de la crème“ v podobe malej sekundovky.

Tissot Everytime Desire T109.210.38.032.00

TOP 5 štýlových hodiniek pod 200 €

Ako napovedá ich názov, tieto hodinky sa stanú vašou láskou bez ohľadu na to, kedy a kam sa s nimi vyberiete. Klasický, nadčasový vzhľad a čistá tvár nechávajú veľkorysý priestor na experimenty s textilným remienkom. Ak obľubujete kvetinové vzory, svetlá potlač na indigovom podklade vás zaručene poteší. A to nie je všetko. Tissot je overená značka, ktorá vám dá vždy viac než len skvostnú vizáž hodiniek. Tešiť sa môžete na takmer nepoškrabateľné zafírové sklíčko a neprekonateľnú švajčiarsku kvalitu.

Foto: brandfield.de, instagram.com/kyntenerife, instagram.com/dolinskiwatchservice

Pridať komentár

Komentáre (0)

Zatiaľ žiadne.