TOP 8 fashion trendov jari. Skombinujte hodinky s tým, čo sa bude nosiť v najbližších mesiacoch

Michal Pindura 1 04.03.2020

TOP 8 fashion trendov jari. Skombinujte hodinky s tým, čo sa bude nosiť v najbližších mesiacoch

Od septembra minulého roku, kedy sa v Mekke módy New Yorku konal prestížny Fashion Week, uplynulo už toľko času, že len máloktorá z nás ešte drží v hlave, s čím vtedy vyrukovali zúčastnení dizajnéri. Na rozdiel od nás, čo niekedy nemáme ani tušenia, ako sa oblečieme zajtra ráno do práce, oni už pred vyše polrokom presne vedeli, čo by sme mali nosiť teraz na jar, aby sme boli cool, trendové a in.

Je už pravidlom, že nie všetky podnety, ktoré návrhárska elita na newyorskom sviatku módy predviedla, sa nakoniec ujmú a na ďalšie z nich jednoducho nenaberie väčšina z nás dostatok odvahy (alebo nad odvahou preváži pud sebazáchovy). Aj keby sme však to množstvo módnych impulzov poriadne prefiltrovali, stále nám zostáva toľko možností, že je takmer nemožné, aby sme sa každou z nich mohli nechať viesť pri jarnom revitalizovaní našich šatníkov.

Aby sme vám uľahčili rozhodovanie a ušetrili vám kilometre nabehané po obchodoch, pripravili sme zoznam TOP 8 fashion ideí, za ktorými stojí slávny NYFW. A to nie je všetko! Ku každému sme sa snažili nakombinovať štýlové dámske hodinky tak, aby vaše oufity boli na jar nielen trendové, ale aj dokonale harmonické a perfektne zladené.

1. ÉTERICKÁ FIALOVÁ + FESTINA DREAM 20243/4

Éterická fialová + Festina Dream 20243/4
Zatiaľ čo pastelové odtiene nie sú na jar ničím výnimočným, je tu jedna neprávom prehliadaná farba, ktorá na jar zasvieti, ako žiadna iná. Úžasná lilavá, farba fialiek očarila Michaelka Korsa, Toma Forda či Victoriu Beckham. Garantujeme vám, že jej podľahnete aj vy.

2. DOSTAŇ SA DO HRY + CASIO BABY-G BGS 100GS-7A

Dostaň sa do hry + Casio BGS 100GS-7A
Presne na toto sme čakali. Po strnulej zime je jar práve tým obdobím, kedy v sebe zmobilizujeme sily a vrhneme na športovanie… teda, ak aj nie, aspoň tak budeme chcieť vyzerať ? Alexander Wang a Baja East preferujú basketbalové dresy, športové bundičky, ktoré sa postarajú o príval energie.

3. VYCHUTNAJTE SI DÚHU + CALVIN KLEIN ALLIANCE K5R33B4H

Vychutnajte si dúhu + Calvin Klein Alliance K5R33B4H
Pestrosť farieb, hravosť a dobrá nálada. Všetky tieto asociácie sa nám vybavia, keď na oblohe zazrieme dúhu. Nech už sa do dúhových tónov zahalíte viac či menej, buďte si istá, že by ste za ne zožali potlesk od dizajnérskych es, akými sú Carolina Herrera alebo Oscar de la Renta.

4. TRBLIETAVÉ OPOJENIE + ESPRIT TP10960 SILVER TONE ES109602005

Trblietavé opojenie + Esprit Tp10960 Silver Tone Es109602005
Ligot flitrov, kovových aplikácií a plastových prvkov s metalickými povrchmi nebude na jar spojený iba so slávnostnými outfitmi. Anna Sui a tiež Libertine a Victoria Beckham presunuli trblietky na obuv. Lodičky, sneakersy aj členkové topánky vďaka nim získali tú správnu iskru.

5. ĽADVINKY OPÄŤ NA VÝSLNÍ + DANIEL WELLINGTON 0502DW

Ľadvinky opäť na výslní + Daniel Wellington 0502DW
Je to neuveriteľné, ale ľadvinky a rôzne taštičky obopnuté okolo pásu, zažijú svoju ďalšiu reinkarnáciu (koľká to už je?). Môže za to „Kardashianka“ Kendall Jenner, ktorej vkus nenechal chladným Marca Jacobsa, Noon by Noor či Public school.

6. AKO PRINCEZNÁ + TISSOT LADY HEART POWERMATIC 80 T050.207.37.017.04

Ako princezná + Tissot Lady Heart Powermatic 80 T050.207.37.017.04
Na to, aby sa noblesné princeznovské šaty od Pamelly Roland stali súčasťou našich bežných dní, by sme potrebovali vrátiť sa o dve storočia späť v čase. Čo nám ale bráni, aby sme sa aspoň na chvíľu stali takmer naozajstnou šľachtičnou? Idete do toho s nami?

7. STRAPCE STÁLE ŽIVÉ + MARC JACOBS MJ1418

Strapce stále živé + Marc Jacobs MJ1418
Hoci sa strapcom už ne jeseň nepredpovedala dlhá budúcnosť, máme ich tu v plnej paráde. Hompáľajúce sa kúsky látky alebo kože si zamilovali viacerí špičkoví tvorcovia vrátane Calvina Kleina, Monse či Ully Johnson. Podľa nás hit jari 2018 číslo jeden!

8. HLAVNE PRIESVITNE + DKNY CROSSWALK NY2171

Hlavne priesvitne + DKNY Crosswalk NY2171
Nemusíte si obliekať kúsky s hlbokými výstrihmi a dlhočiznými rozparkami, aby ste ukázali o čosi viac zo svojej krásy a sexepílu. V najbližších týždňoch dajte prednosť priehľadným textíliám, ako to ukázali Prabal Gurung alebo Jason Wu.

Pridať komentár

Komentáre (1)

DAWE

Pre mňa určí trendy v hodinárčine napr. Baselworld 2018- najväčšia hodinárska výstava sveta
… ,,prestížny,, Fasion Week a hodinky typu Calvin Klein, Daniel Wellington a pod. mi nič nehovoria …