Hodinky TORGOEN SWISS – predstavenie značky

Michal Pindura 3 25.06.2011

Logo Torgoen Swiss Od začiatku výroby je firma Torgoen Swiss vďaka svojmu zakladateľovi, leteckému nadšencovi a znalcovi švajčiarskych hodiniek, Benzi Rosenskemu, spätá s letectvom. Od roku 1998, kedy bola predstavená prvá kolekcia hodiniek značky Torgoen Swiss je cieľom spoločnosti vyrábať najkvalitnejšie multifunkčné hodinky pre pilotov.

Na svete existuje mnoho hodinárskych značiek, zameraných iba na jeden segment trhu s hodinkami. Niektorí tvorcovia si zakladajú na spoľahlivosti, iní na výstrednom dizajne. Ďalší sa špecializujú na určité ľudské záujmy a koníčky ako plávanie, turistika a pod. Fanúšikovia týchto konkrétnych činností majú pri výbere o problém menej, nakoľko hodinky sú prispôsobené ich potrebám a obsahujú všetky funkcie využiteľné v danej oblasti. Zaujímavé je, že niekedy si aj takto úzko profilované hodinky nájdu široké publikum. To je prípad hodiniek značky Torgoen Swiss.

TORGOEN SWISS T12102Zatiaľčo počty výrobcov pánskych hodiniek sa rátajú na stovky, Torgoen Swiss je jedna z mála špeciálne sa zaoberajúcich pilotovaním a lietaním ako takým. Hodinky pre pilotov spájajú isté črty prelínajúce sa všetkými modelmi. Vlastnosti, ktoré robia hodinky vhodné na použitie v letectve ich zároveň robia ideálnymi na každodenné použitie. Zariadenie každého druhu určené pilotom musí byť schopné vydržať extrémne podmienky. Torgoen Swiss svoje hodinky podrobuje náročným testom, aby sa ubezpečil, že bez ujmy prežijú pobyt v prašnom, vlhkom a extrémne horúcom prostredí. Výsledkom sú mimoriadne odolné hodinky s ľahkosťou znášajúce dennodenné nosenie.

Spoľahlivosť je len úvodom do siahodlhého zoznamu kvalít hodiniek Torgoen Swiss. Bežnou požiadavkou na výbavu hodiniek je chronograf a samotné odčítanie dát z neho. Moderné hodinky Torgoen Swiss dokážu pomôcť pilotom v meraním rýchlosti, vzdialenosti, spotreby paliva a inými základnými výpočtami. Po osvojení si práce s logaritmickým pravítkom sa stane z hodiniek príručná kalkulačka. Násobenie, delenia a konverzia mien sa pre vás stane hračkou. Pre vymenované vlastnosti sa Torgoen Swiss stal obľúbenou značkou svetobežníkov. Tí, ktorí bazírujú na hodinkách nabitých tonami funkcií a je pre nich prioritou jednoduchá konštrukcia s vysokou spoľahlivosťou, by mali mať pri výbere na pamäti ponuku modelov Torgoen Swiss.

Pridať komentár

Komentáre (3)

Michal Pindura

Žiaľ, remienok na daný model nie sme pre Vás schopní zabezpečiť.

Michal Pindura

Dobry den. Pokusime sa preverit dostupnost remienka u dodavatela. Coskoro Vas budeme informovat.

juraj csoka

zdar,zhanam remienok na swiss torgoen t10,viete mi pomoct?